Rupe topurile din Romania cu hit-ul "Uita-ma" feat. Andreea Balan, dar NIMENI nu stie cine este EL! Afla TOTUL despre rapperul CORTES
2015-09-16 16:53:41

12026508_1041069885926600_1651558534_n

Cortes are motive de bucurie. Rapperul a bifat o super colaborare cu Andreea Balan pentru piesa “Uita-ma”, ce a reusit in doar o luna de la lansare sa cucereasca publicul din Romania, acumuland 4 milioane de vizualizari pe Youtube.

“Uita-ma” e o productie semnata de DAV7 Music (Adi Colceru, Adi Cristescu si Chris Mayer), iar versurile sunt scrise de Cortes, videoclipul fiind regizat de Edward Aninaru si filmat in L.A.

“Eu nu incep niciodata sa lucrez la o piesa cu gandul ca va avea sau nu va avea succes; “Uita-ma” e o piesa mai personala, inspirata dintr-o poveste adevarata, am scris exact ce am simtit, iar faptul ca acum a atras atentia publicului larg nu poate decat sa ma bucure. Dupa ce am scris piesa, am facut un mic brainstorming impreuna cu baietii la studio sa vedem ce voce s-ar potrivi cel mai bine la refren; si cu totii am ajuns la concluzia ca Andreea ar fi cea mai buna varianta; am sunat-o, a ascultat piesa, s-a regasit in ea, i-a placut foarte mult si practic astfel s-a nascut colaborarea dintre noi.”, spune Cortes despre hit-ul “Uita-ma” si colaborarea cu Andreea Balan.

Cine este Cortes?

Cu siguranta multi dintre voi v-ati pus aceasta intrebare. Ei bine, Cortes este un artist de hip-hop mai aparte, alegand piese care contrazic tiparul clasic al acestui gen muzical, afisand o latura sensibila in versurile si beat-urile sale, si face parte din gasca lui Connect’R, Rappin’ On Production. Cortes s-a remarcat ca artist solo odata cu hitul “vedeta mea”, realizat in colaborare cu Connect-R. Cei doi au mai lucrat impreuna la piesa “Sweet 16”. Mai apoi, impreuna cu Aurelian Temisan, a lansat piesa “La Cafea”, produsa in studiourile Rappin On de catre el, Connect-R, Razvan Matache si Florin Buzea.

Artistul a ales sa contrazica inca o data tiparele clasice ale hip-hopului, piesele sale avand o amprenta personala si inedita prin modul in care combina elemente extrase din mai multe genuri muzicale.

“Pasiunea mea pentru muzica a aparut inca de cand eram mic, tin minte ca in primii ani de scoala eram de-a dreptul fascinat de melodiile lui Michael Jackson, imi cumparasem multe casete cu el si de-abia asteptam sa ajung acasa sa le ascult. Ulterior am descoperit muzica rap si incet-incet casetele cu Michael au fost inlocuite de cele cu Dr. Dre, Run DMC, Gang Starr, Big Daddy Kane, A Tribe Called Quest si alti “pionieri” ai genului. La un moment dat, tot ascultandu-i pe ei, mi-am dat seama ca trebuie sa incerc sa fac si eu asta, iar restul e istorie”, povesteste Cortes despre inceputurile lui in muzica.

In urmatoarea perioada artistul pregateste multe surprize muzicale. A filmat doua noi videoclipuri si mai pregateste cateva colaborari inedite. Pe langa muzica, rapperul este pasionat de citit: “Imi place foarte mult sa citesc, petrec cateva ore pe zi cu cartea in mana si imi pare rau ca nu am mai mult timp liber sa citesc atat cat as vrea”, spune Cortes.

Mai mult, Cortes a semnat un contract de impresariat artistic cu “Live Artist”, una dintre cele mai tari companii de management si booking din Romania. El colaboreaza acum cu Florin Nedelcu, cel care a scos in luminile rampei vedete precum Andreea Balan, F. Charm, Dya, Like Chocolate, Stefan Stan, Skizzo Skillz si multi altii. “De ceva timp incoace am inceput sa colaborez cu echipa LiveArtist pe partea de manageriat si de impresariat, ei sunt cei mai potriviti sa ma ajute in dezvoltarea mea ca artist si ma bucur ca am o astfel de echipa in spate”, a adaugat Cortes.

Haideti sa mai dam un play clipului “Uite-ma”, piesa interpretata de catre rapperului Cortes si indragita Andreea Balan!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *