RUNA prezinta single-ul “Blestem”
2017-01-20 21:45:35

Runa lanseaza single-ul “Blestem”, o piesa compusa si proodusa de Alex Pelin, Andy Platon si Ovidiu Baciu (Kazibo), cunoscuti datorita hiturilor “Pe aripi de vant”, “Inimi desenate”, single-urile Deliei, dar si “Falava”, hitul interpretat de Andra, precum si “Ingerii au demonii lor” – Cristi Minculescu si Dan Bittman.

“Prima oara cand am ascultat “Blestem”, am avut fluturi in stomac, ca atunci cand te indragostesti. Si nu e o chestie care suna bine, chiar asa a fost.

Cand Alex Pelin, Andy Platon si Ovidiu Baciu de la Kazibo Studio au vazut cat imi place piesa au spus fara nicio retinere “gata, piesa e a ta”. Si le multumesc din suflet pentru asta”, a declarat RUNA.

Videoclipul piesei “Blestem” a fost filmat in Bucuresti, regizor si DoP Khaled Mokhtar, cel care a filmat si cel mai recent single al Antoniei “Dor de tine”.

Pentru imaginea Runei, au lucrat Adonis Enache (hair), Romelia Pelin (make-up artist), Daria Georgescu (styling).

“Multumesc echipei cu care am lucrat la filmarea clipului, respectiv Khaled Mokhtar, Global Records, casa mea de discuri si Liviu Ardeleanu, art directorul responsabil de logo-ul meu “runiscian”.

Simbolul care insoteste numele RUNA reprezinta de fapt simbolul muzicii in limba runelor. Am cautat ca totul sa se lege frumos, sa fie armonie intre toate elementele, de la nume, logo, legatura lor cu primul single lansat si ceea ce ma inspira pe mine ca artist”, a spus artista.

Pe langa muzica, RUNA (Miruna Manescu) este pasionata si de actorie, astfel ca a aparut in serialul TV “Pariu cu viata”.

Acum doi ani, a participat la selectia pentru Eurovision din Elvetia alaturi de trupa Timebelle, unde a iesit pe locul 2 la votul juriului si pe locul 1 la votul publicului. Ulterior, a ramas in Elvetia si a lansat un EP alaturi de Timebelle. Datorita feedback-ului pozitiv al publicului, si anul acesta, RUNA si colegii de la Timebelle participa la selectia Eurovision din Elvetia de pe 5 februarie, unde sunt considerati favoriti.

RUNA devine artist Global Records, una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Alexandra Stan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al indragitei RUNA, “Blestem”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *