Ruby lanseaza single-ul si clipul „Invizibil", feat. Shift
2018-10-19 15:12:01

Dupa mai multe colaborari de succes alaturi de artisti precum What’s UP, Dorian Popa si UZZI, Ruby lanseaza alaturi de Shift single-ul si clipul „Invizibil”. Piesa este compusa de Shift si produsa de Coco Siffredi, iar videoclipul, in regia lui NGM Creative, traduce in imagini o serie de trairi care ne duc cu gandul la filmele retro de la Hollywood.

„Ma bucur ca am piesa cu Shift Baby si suna mega fresh si nu iti iese din cap! Sunt cea mai bucuroasa pentru ca mereu cand am scos ceva cu Shift a fost tare rau! Noi suntem prieteni prea buni si avem un vibe prea bun ca sa nu reiasa si starea pieselor pe care le lucram impreuna si le lansam. Eu zic ca « Invizibil » e genul de piesa care-ti canta in cap in orice moment! Este o piesa cu un sound deosebit la care s-a implicat pe partea de productie celalalt prieten al nostru si coleg de trupa chiar, Coco Siffredi, care a facut in asa fel incat gasesti mereu un element nou pe care sa il auzi in piesa. Trebuie doar sa-i dai play si sa te lasi purtat de ea”, marturiseste Ruby.

„Pentru mine « Invizibil » e o piesa foarte sensibila si speciala. Am scris-o acum ceva timp si ma bucur ca, desi a trecut prin mai multe schimbari, am ajuns cu ea la vibe-ul asta de astazi, care ma sparge! Big Up Coco Siffredi, care a invartit cele mai fresh butoane la productie. RUBY RULLZ!”, adauga Shift.

La inceputul lunii aprilie, Ruby a lansat “Rochia mea”, o poveste cu multe dansatoare de cabaret, zeci de tinute sexy si decoruri construite special pentru acest concept. Vara trecuta, a lansat single-ul si clipul “Soare patrat”, care a adunat peste 15 milioane de vizualizari pe YouTube. Pana in prezent, clipurile lansate de Ruby au generat peste 270 de milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. De-a lungul timpului, artista a colaborat cu artisti precum UZZI (pentru “Un caut iubiri”), What’s UP (“Nu pune la suflet”), Dorian Popa (“Buna, ce mai zici?”), Voltaj (“Nana”) si A.U. (“Iti multumesc”). Cel mai popular single si videoclip din cariera artistei este “Condimente”, care a adunat peste 60 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *