Ruby feat. Morosanu & Dorian Popa - Lasa cucu-n pace (videoclip nou)
2015-05-18 17:16:03

Iata ca a venit momentul sa putem urmari mult asteptatul videoclip Ruby – “Lasa cucu-n pace”, o frumoasa colaborare cu Morosanu si Dorian Popa. Enjoy!

Desi toata lumea era convinsa ca cei trei s-au saturat de conditiile vitrege prin care au trecut in jungla africana, ei bine nu a fost chiar asa… Intr-un decor fascinant, Ruby, Morosanu si Dorian au pus in scena, exact ca intr-o piesa de teatru, experientele pe care le-au trait pe continentul negru.

“Cand am ajuns la platou sa filmez, am ramas fara cuvinte. Totul arata perfect si de poveste. Am reusit sa construim o atmosfera similara cu cea din Africa. De fapt, era cam ca la nebuni :)) Am avut la propriu, sute de kilograme de banane, un tron, o maimuta, un papagal, serpi, gandaci, viermi, tarantule. A fost o desfasurare de forte uriasa. E un clip superb, si nu spun asta pentru ca e clipul meu.” a povestit Ruby.

Ideea piesei s-a nascut de la o replica pe care a avut-o Morosanu intr-una dintre probele la care a fost supus in Africa, iar imediat dupa incheierea show-ului, mai exact cand erau pe aeroport si se intorceau in Romania, Ruby a inceput sa fredoneze o linie melodica folosind replica lui Morosanu: “Lasa cucu-n pace”.

“Inca de cand am plecat din jungla africana, Ruby lansase un zvon cum ca cei de acasa ne asteapta pe noi, cei 3 finalisti, cu o piesa deja scrisa despre experienta din Africa, cu versuri ce au stransa legatura cu povestea pe care am trait-o in cele trei saptamani acolo. Am fost incantati si abia asteptam sa auzim despre ce e vorba, sa ajungem in studio si sa inregistram. Proiectul suna foarte bine si cu siguranta ne va aminti, de fiecare data, de momentele frumoase pe care le-am trait in jungla. Energia pozitiva si faptul ca noi trei ne intelegem extraordinar cred ca se vad cu usurinta in clipul piesei ‘Lasa cucu-n pace’, pe care Ruby, Morosanu si cu mine va recomandam sa-l vizionati non-stop vara asta!”, a declarat Dorian Popa.

De regia videoclipului s-a ocupat acelasi Lazar Cercel, care a filmat si “Nu pune la suflet” feat. What’s Up, single care in nici 3 luni din momentul lansarii a strans peste 16.000.000 de vizualizari si este locul 1 in topurile muzicale, iar piesa “Lasa cucu-n pace” a fost compusa de catre unii dintre cei mai pe val producatori What’s Up, Matteo si Shift.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *