RUBY da startul verii cu piesa si videoclipul “Soare Patrat”
2017-06-13 21:37:13

Vara lui 2017 se anunta a fi una foarte tare! RUBY lanseaza, alaturi de Cat Music, “Soare Patrat”, o piesa hot si jucausa, pe care nu ai cum sa o ratezi.

“Sigur o sa va placa ‘Soare Patrat’! Este o piesa care imi pune zambetul pe buze la orice ora din zi sau din noapte si n-are cum sa nu aiba acelasi efect si asupra voastra. E asa copilaroasa si dulce, draguta si cuceritoare.”, declara RUBY.

Muzica a fost compusa de Theea Miculescu, Catalin Tamazlicaru si Alex Antonescu, versurile au fost scrise de Theea Miculescu, iar piesa a fost produsa de No.mad Music. Clipul, in regia lui Roman Burlaca, s-a filmat in Taormina si Castelmola, o frumoasa zona din Sicilia.

“Zilele de filmare au fost de vis. Am imbinat utilul cu placutul si in fiecare zi ne-am trezit super energici si pusi pe treaba. Am fost in ‘aventura’ asta intr-o echipa restransa, toti oameni dragi, motiv pentru care nici nu am simtit ca suntem la treaba. Taormina este un loc minunat, in care sper sa apuc sa mai ajung si sa mananc mancare de la fiecare colt de straduta. Nu de alta, dar la clip a trebuit sa imi pun pofta in cui, pentru ca mi-a trebuit buricul gol.”, adauga frumoasa artista.

Anul acesta, RUBY a lansat piesa si clipul “Luptatoare”, iar in 2016, single-uri precum “Nu caut iubiri” (feat. UZZI) si “Condimente” (alaturi de Nosfe), care au generat peste 80 de milioane de vizualizari pe YouTube si numeroase difuzari la radio si TV. Pana in prezent, artista a colaborat cu artisti precum What’s Up, Voltaj, Shift, Pacha Man, Dorian Popa si altii.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Soare Patrat”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *