Roxana Cozma lanseaza single-ul „Give Me Love", featuring Pacha Man
2019-07-17 22:19:49

Roxana Cozma lanseaza single-ul si videoclipul „Give Me Love”, in colaborare cu Pacha Man.
La nici 16 ani, Roxana Cozma se anunta a fi una dintre vocile de senzatie din muzica romaneasca. Originara din Eforie Nord, cantareata a urcat deja pe scena alaturi de nume cunoscute precum Gheorghe Zamfir, Francesco Napoli sau Nyanda sau Keo, alaturi de care a lansat si o piesa.

Anul trecut, Roxana Cozma a participat la “Mamaia copiilor. O abonata la premii de o asemenea amploare la nivel de adolescenți, pustoaica a impresionat spectatorii si, in special, juriul, cu prestatiile ei vocale la sectiunea “Creatie”, dar și la “Interpretare”. Drept dovada, Roxana a castigat doua premii: primul loc la secțiunea “Interpretare” si locul al doilea la “Creatie”, cu melodia “Marea iubire”, compusa de cunoscutul Ovi Jacobsen.

Piesa „Give Me Love” este compusa de catre Costi Ionita, iar videoclipului a fost filmat in regia lui Alex Ceausu.

Roxana Cozma a castigat deja toate concursurile de specialitate la care a participat. Astfel, printre cele mai recente trofee se numara Premiul I la Festivalul Mamaia Copiilor-Sectiunea Creatie, cu melodia “In zbor” sau trofeul “Sanremo Junior”, la categoria coruri international.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *