Roton Music si UNTOLD ti-au pregatit cea mai cautata compilatie a verii!
2016-07-27 20:16:12

Ne mai desparte o singura saptamana de cel mai faimos festival din Europa!

UNTOLD revine in Cluj Napoca pe data de 4 august, iar surprizele acestei editii se anunta absolut spectaculoase.

Pana la startul oficial al acestui festival, Casa de Productii Roton si UNTOLD au pregatit o compilatie cu cele mai tari hit-uri ale momentului care iti antreneaza cheful de distractie si te pregatesc de cea mai mare petrecere in aer liber!

Calvin Harris, Avicii, Armin van Buuren, Disclosure, Y’akoto, The Weeknd, Imany, Duke Dumont, Seinabo Sey si multi altii si-au dat intalnire in cea mai tare aventura muzicala a verii. Compilatia 2 CD si 34 de piese este disponibila pe iTunes , GooglePlay, Deezer si Zonga.

Descopera ritmul UNTOLD 2016 si alege-ti piesa favorita care te va tine in priza pe toata perioada festivalului!

Peste 150 de artisti internationali de renume vor urca pe cele 8 scene ale festivalului, organizatorii avand grija sa pregateasca surprize pentru fanii care asteapta cu nerabdare festivalul. UNTOLD il aduce in Romania pe indragitul personaj Hodor (Kristian Narin) din Game of Thrones, care este si un DJ extrem de popular in Marea Britanie, cunoscut pentru show-urile sale Rave of Thrones si 7 Sessions.

Biletele pot fi procurate de pe site-ul eventim.ro, fiind disponibile abonamente simple, abonamente VIP dar si bilete de o zi (in numar limitat). Cazarea la festival este si ea variata, mai multe posibilitati fiind prezentate pe site-ul festivalului http://www.untold.com/#booking.

UNTOLD este festivalul care trebuie simtit pe propria piele, fiindca impresiile si senzatiile oferite sunt cu adevarat imposibil de redat!

Va invit cu mare drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *