Roton Music și HaHaHa Production au organizat împreună o nouă tabără de creație
2020-12-08 17:49:10

Într-o perioadă plină de impedimente pentru întreaga industrie muzicală, piesele artiștilor noștri preferați au reprezentat terapia de care aveam nevoie cu toții. Am retrăit sentimentul de speranță alături de ei, cu vibe-uri pozitive și ne-am readus aminte că, inclusiv într-un moment gri, lipsit de culori, putem să rămânem umani și să simțim în continuare.

Acesta a fost și motivul pentru care am ales să desfășurăm, în condiții de totală siguranță, a treia ediție a TIC (Transfăgărășan International Music Camp), în parteneriat cu prietenii de la HaHaHa Production. Atât artiștii, producătorii, cât și toată echipa implicată în desfășurarea evenimentului au fost testați înainte de plecarea in tabără, întreaga lor activitate desfășurându-se într-o zonă separată și izolată a Complexului Valea cu Pești.

Suntem cu toții nerăbdători – de la artiști la producători – să vă prezentăm ceea ce am reușit să creăm în aceste trei zile pline de sesiuni, în care am reușit să aducem împreună artiști din sfere muzicale atât de diverse, precum Smiley, Irina Rimes, Misha Miller, Manuel Riva, Jean Gavril, BRUJA, Paul Iorga și mulți alții. Ceea ce a și asigurat, desigur, prezența unor compoziții variate, care ne vor încânta tuturor auzul – peste 30 la număr 😊.

Iar, dacă ar fi să extragem o idee esențială din întreaga experiență a celor trei zile de tabără, aceasta ar fi că viața nu se oprește niciodată, indiferent de greutățile care pot apărea, iar muzica nu încetează să ne (în)cânte. Chiar dacă este nevoie de mai multă grijă, de mai multe măsuri de siguranță, reușim, în continuare, să creăm lucruri extraordinare chiar și în cele mai neprielnice condiții. Pentru că, până la urmă, spiritul creator este cel care se dezvoltă și relevă partea artistică a fiecăruia dintre noi atât în vremuri simple, lipsite de griji, dar mai ales în momentele în care suntem puși la încercare.

Dorim să le mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă desfășurarea acestui eveniment – de la Clinica OK Medical care ne-a asigurat siguranța de care aveam nevoie din punct de vedere al sănătății și până la cei care au fost alături de artiști și producători în toate momentele lor de sesiuni, dar și de respiro: Zeedo, Pepsi, Becks, Stalinskaya, Casa de Vinuri Cotnari, Hotel Valea cu Pesti, Turism Club.

Despre Roton Music

Pionier în industria muzicală din România, Roton Music este creatorul unei întregi generații de talente. Privită ca un reper în industrie încă din 1994, casa de discuri Roton și-a creat și consolidat rolul de descoperitor si dezvoltator de talente.

Printr-un catalog care a generat mereu valuri de emoție în rândul publicului, Roton Music unește sub aceeași umbrelă artiști din toate sferele muzicale – de la Compact, Iris, Holograf, Phoenix, apoi Mădălina Manole, Laura Stoica, nume importante din folclor cum ar fi Sofia Vicoveanca, Ioan Bocșa, până la Akcent, Fly Project, INNA, Alexandra Stan, Mihail, Manuel Riva, Sasha Lopez și Misha Miller. De cel puțin zece ani, artiștii noștri sunt o prezență constantă în topurile internaționale, fapt care a generat, pentru Roton, imaginea celui mai mare exportator de muzică din România.

În paralel, Roton reprezintă pe piața locală unele dintre cele mai importante case de discuri internaționale. Factorul inovator este și el asigurat prin investiția continuă în muzica urbană de calitate, fapt care a generat, în mod natural, un parteneriat strategic cu cel mai puternic label urban din România, Seek Music. Iar, în ceea ce privește creativitatea exprimată prin diversitate artistică, aceasta este cel mai bine definită de UNINVITED, label-ul creat împreună cu HaHaHa Production.

Așadar, aflat într-o continuă expansiune, portofoliul Roton include, în acest moment, și o multitudine de alte sublabel-uri, precum:

• INAMEIT – locul devenit “acasă” pentru cei pasionați de muzica dance;

• Tezaur – mediul ideal pentru cei curioși de redescoperirea folclorului românesc;

• Clopoțelul Magic – canalul în care este generat, în mod constant, conținut dedicat copiilor.

Mai multe informații despre Roton Music pot fi găsite la www.roton.ro.

 

Despre HaHaHa Production

Music is the spirit. Smiling is the way to do it!

HaHaHa Production – o companie de producție muzicală. Label și un hub pentru minți creative, care aspiră la scopuri mărețe: să-i facă pe oameni să se simtă bine.

Inspirați zilnic de entuziasm și energie, am creat comunități definite prin puterea muzicii. Repetat, i-am provocat pe oameni să simtă profund fiecare emoție, iar ei au rămas încântați. Încă din 2008, HaHaHa Production conduce cu entuziasm charturile muzicale din România.

Piesele noastre nu sunt doar beat-uri memorabile și versuri cool. Piesele noastre sunt povești demne de spus și împărtășit cu ceilalți. Noi ieșim din tiparul relației tradiționale label-fan prin faptul că oamenii rezonează cu ceea ce aud. Noi am schimbat modul în care artiștii își percep publicul, creând, înainte de toate, o relație om-om, ce se bazează pe susținere și sinceritate.

Toate aceste lucruri se întâmplă în Casa HaHaHa – locul în care pasiunea pentru muzică e într-o deplină armonie cu excelența profesională. Acest mindset este ceea ce îi motivează apring pe producători și songwriteri să meargă înainte și să creeze.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *