Roton Music prezinta Generation Y Live!
2017-02-24 21:11:44

Roton Music in parteneriat cu Black by Doncafe prezinta Generation Y si te invita sa iei parte la un nou proiect muzical inedit!

Generation Y este un nou proiect ce-si propune sa prezinte publicului noul val de artisti Roton, tineri, talentati si carismatici, in incinta Black by Doncafe, cel mai nou local din Baneasa Shopping City.

Proiectul consta intr-o serie de concerte cu diferite concepte ce se vor desfasura pe parcursul a 8 saptamani, si care vor include peste 15 newcomers.

Primul concert va avea loc pe 25 februarie, trupa “gazda” a evenimentului fiind chiar Major Office, cunoscuti pentru coverurile de success dupa piese precum “Acele”, “In The Name Of Love” si “We Don’t Talk Anymore”.

Acestora li se alatura Instinct, Katarina, Cristina Rusu, Florian Rus si Klyde, pentru crearea unui show in care piesele tale preferate vor primi o directie neasteptata.

Generation Y powered by Radio Zu, este un proiect inovativ care abordeaza muzica din prisma tinerelor talente ce urmeaza sa impacteze piata muzicala si care vor aduce o noua directie in industria muzicala din Romania.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la concertul de maine, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *