Roton Music a gazduit pentru al doilea an la rand tabara internationala de muzica TIC
2018-03-30 14:53:36

Dupa ce in 2017 am adunat cele mai mari nume autohtone alaturi de compozitori internationali, dand nastere unor piese precum “Miami” (Manuel Riva & Alexandra Stan), “Sacred Touch” (Manuel Riva & Misha Miller), “Inimi straine” (Delia Rus) si “Fix Your Heart” (Alex Parker) printre multe altele, 2018 a adus un nou val de talente atat locale, cat si internationale venite special pentru acest eveniment.

Timp de 5 zile, TIC (Transfagarasan International Camp) a fost destinatia in care producatorii de la studio-uri precum Fly Project, Pink Elephant, Akcent, Loyal Trip, Manuel Riva si Roton s-au retras pentru a cauta inspiratia alaturi de Keo, Reea, Delia Rus, Katarina, Milan, Misha Miller, Bibi, Irene si Serena.

“Headlinerii” taberei au fost Andreas Carlsson, al carui portofoliu include hit-uri scrise pentru staruri internationale ca Backstreet Boys, Britney Spears, NSNYC, Bon Jovi si Katy Perry, si Andreas Oberg, unul dintre cei mai de succes compozitori din piata asiatica, cu peste 25 de single-uri #1 in Japonia si Coreea de Sud.

Acestora li s-au alaturat artisti si compozitori internationali precum Salt Ashes (Radikal Records US), Marvin Dupré & Leny Magoufakis (Universal Music Publishing France), DECOY! (Cloud 9 Holland), Richy Bettiol & Loren Nine (Schedler Music Germany), Nadia Gattas & Stine Knick (Lifted House Denmark), Silience (Universal Music Publishing France) si Lennis Rodriguez ( ECO Music Spain).

Desi vremea nefavorabila de la Valea Cu Pesti a impiedicat desfasurarea activitatilor outdoor, participantii s-au refugiat in studio-uri, rezultatul fiind peste 30 de piese create in mai putin de o saptamana, bucurandu-se in pauzele dintre sesiuni de o degustare de vin prezentata de Cotnari si lectii de gatit organizate de hotel Valea cu Pesti.

Intreaga galerie foto din cadrul evenimentului aici.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *