"Rompe": OBIE lanseaza un nou single
2018-07-02 16:40:27

E momentul sa lasi grijile deoparte, sa nu te mai gandesti la deadline-urile de la birou, sa incepi sa te relaxezi si, de ce nu, sa dansezi!

Dupa ce a cucerit Romania la X Factor in 2017, OBIE lanseaza “Rompe”, un single fresh, cu beat-uri exotice si versuri in spaniola. Piesa este compusa de catre artist, iar de orchestratie s-au ocupat Obie impreuna cu Razvan Matache.

“”Rompe” este una dintre acele piese care ma fac mandru din punct de vedere al compozitiei. Am pastrat vibe-ul spaniol pentru a mentine feel-ul senzual, de dragoste si dorinta pasionala. Este ca o relatare a emotiilor si senzatiilor pe care le ai atunci cand ai persoana iubita langa tine. Am putea spune ca single-ul asta este despre o zi frumoasa, insorita, pe care o petreci cu persoana iubita, intre patru pereti”, declara OBIE.

In 2017, OBIE, pe numele sau real Michael Obinna Chigbundu, a participat la X Factor unde a reusit sa cucereasca publicul. A inceput sa cante la varsta de 4 ani, in biserica crestina din orasul in care s-a nascut, iar ulterior a inceput sa compuna si sa produca muzica. Pana in prezent, artistul a lansat piese precum “Go Loca” (alaturi de Theo Rose), “All the time” (alaturi de Excentric), “Bet on you” si “Vamonos”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *