Romeo lansează noul single „Acasă”
2017-09-04 18:02:16

Interpretul și cantautorul Romeo revine la început de toamnă cu o nouă realizare în domeniul muzicii. Noua sa piesă se numește „Acasă” și transmite un mesaj sensibil – un omagiu celor care sunt plecați în străinătate, dar cu gândul la baștină, la Republica Moldova.

După colaborările cu Anatol Lupu, Valentin Șchirca și alții, Romeo a apelat la interpretul și producătorul EL Radu și echipa acestuia din Spania, în frunte cu „The Master of the Sound”. Din spusele lui Romeo, imediat ce a primit demo-ul piesei a simțit că DA, e ceea ce caută. Speră foarte mult ca această piesă să aibă un feedback pozitiv, mai ales că piesa deja se bucură de succes pe rețelele sociale.

EL Radu afirmă că Romeo are o aură artistică plină de sensibilitate profundă, iar asta îi va servi drept aliat în ascendență. Nu se știe dacă acest single va avea și un videoclip, însă Romeo mereu și-a surprins admiratorii cu surprize. Să vedem ce se va întâmpla de data aceasta. Piesa deja a fost lansată la emisiuni TV și radio din Moldova.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să ascultăm împreună piesa “Acasă”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *