Romanii de la Fly Project, regi in Armenia
2015-09-03 15:04:38

music-picture

Tudor si Dan de la Fly Project sunt primiti mereu extrem de bine in fiecare tara in care ajung, de la publicul care le fredoneaza vers cu vers piesele pana la miile de oameni care stau la cozi pentru a putea participa la concertele lor.

Desi au fost pentru prima data in Armenia, baietii de la Fly Project au fost asteptati de sute de fani la aeroport, apoi au fost intampinati intr-o piata centrala, la Yerevan, de ambasadorul Romaniei in Armenia, dar si de primarul orasului si alte cateva sute de fani.

“Stiam ca muzica noastra este ascultata in Armenia de ani buni, piesele noastre sunt hituri si aici. Oamenii sunt foarte calzi si nerabdatori sa ne vada show-ul” spune Tudor.

Clubul in care urma sa se desfasoare evenimentul a fost plin, cele 2500 de bilete fiind sold out cu ceva timp inainte de show: “Noi primeam mesaje pe Facebook sa suplimentam biletele, insa din pacate nu tine de noi. Cu siguranta vom reveni in Armenia si speram sa poata ajunge si cei care nu au reusit sa ne vada acum” completeaza Tudor.

Si pentru ca armenii au vrut sa ii convinga pe baieti sa nu mai plece din tara lor, i-au cazat in cel mai exclusivist hotel din Yerevan, unde au stat sefii de stat si seicii sositi in Armenia, si i-au rasfatat cu toate delicatesele traditionale.

Felicitari, baieti! Ne faceti sa ne simtim mandri ca suntem romani!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *