Romania s-a calificat in semifinala Euroke de la Budapesta!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Aseara, la Budapesta au avut loc descalificarile Campionatului European de Karaoke “Euroke” in care Romania a fost pe locul 2 aleasa de juriu si trimisa in semifinala din aceasta seara.

Leyla Salman, o tanara din Bucuresti, se pare ca a uimit publicul si juriul inca de la prima prestatie. Producatorii i-au propus romancei cu origini arabe o multime de proiecte in Spania. Marina Anghel, sefa delegatiei Euroke Romania este foarte incantata si multumita de locul pe care a reusit sa-l castige cu Leyla la concurs. Castigatorul din aceasta seara va primi un proiect in Spania la o casa de discuri faimoasa si 1.000 euro. Putem pune ca Leyla a castigat deja o parte din premiu.

“Am mers azi la probele de sunet iar publicul din sala care era format din participanti si sustinatorii lor, m-au aplaudat si m-au fluierat. A fost un sentiment foarte placut si am avut o senzatie de castigatoare avand in vedere ca nimeni nu a mai fost aplaudat la prbele de sunet.” – declara artista cu emotii mari pentru seara aceasta.
Daca la Eurovision nu am reusit sa obtinem un loc pe podium, poate reusim la Euroke!

Euroke este live online pe pagina de facebook Euroke Jungary 2017. In aceasta seara are loc semifinala si finala!

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu drag sa-mi spuneti impresiile voastre. Bafta!

{focus_keyword} Romania s-a calificat in semifinala Euroke de la Budapesta! 20117556 1497730596958060 196830260 n

Comentarii