“Rochia Mea”: cel mai sexy clip Ruby ever!!!
2018-04-18 21:39:05

Stii momentul ala cand te uiti la ceva atat de sexy si incitant si esti intrebat: “La ce te uiti?”, iar tu din instinct raspunzi: “La nimic!”? Ei bine, pregateste-te sa raspunzi cu “La nimic” cat mai natural, ca asta e momentul acela!

Dupa o pauza de cateva luni, Ruby revine cu cel mai fresh produs al acestui an: “Rochia Mea”! Un clip bogat si plin de senzualitate, “Rochia mea” aduce in acelasi loc dansatoare de cabaret, zeci de tinute sexy, decoruri construite special pentru acest concept si mai mult de 22 de ore de filmare. Toate astea in regia lui SAN, dupa un concept si scenariu marca Ruby.

“Yeeeeeeey!!!!! In sfarsit, mi-am luat Rochia de pe suflet! Abia asteptam sa o lansez, am piesa de ceva vreme, insa a durat un pic mai mult pana sa o lansam pentru ca a trebuit sa invat “niste” coregrafie si nu prea m-au ascultat picioarele! In afara de coregrafie, toate bune si super frumoase! Sunt fericita cu ce a iesit si ma bucur de reactia oamenilor. Eram nerabdatoare sa scot o piesa vesela asa cum e «Rochia mea», care iti pune zambetul pe buze din primele versuri!”, declara Ruby.

In plus, mai multe vedete au vazut clipul inainte de lansare, deoarece teaser-ele aparute pe net au starnit valuri de reactii si de curiozitate. Printre ei se numara si Smiley, artist care a fost impresionat si a dorit sa “puna sechestru” pe laptopul de pe care a fost vizionat clipul, sub pretextul: “Am nevoie de el ca sa-l vad mai incolo! Laptopul ramane la mine”. La fel si Codin Maticiuc, care pe langa faptul ca a fost fascinat de imagini, a fost si sceptic si a acuzat-o de mai multe ori pe Ruby ca a folosit o dublura pentru scenele sexy!

Recent, Ruby a colaborat cu Shift si Criss Blaziny pentru “Muzica de bagabonti”, piesa ce se regaseste pe cel de-al doilea album semnat Shift – “Minciuna”. Vara trecuta, a lansat single-ul si clipul “Soare patrat”, care a adunat peste 15 milioane de vizualizari pe YouTube. Pana in prezent, clipurile lansate de Ruby au generat peste 270 de milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. De-a lungul timpului, artista a colaborat cu artisti precum Uzzi (pentru “Un caut iubiri”), What’s UP (“Nu pune la suflet”), Dorian Popa (“Buna, ce mai zici?”), Voltaj (“Nana”) si A.U. (“Iti multumesc”). Cel mai popular single si videoclip din cariera artistei este “Condimente”, care a adunat peste 58 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Rochia Mea”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *