Robin Schulz feat. Erika Sirola – Speechless
2018-11-16 22:37:40

Robin Schulz ne dezvaluie cel mai nou single in colaborare cu artista de origine finlandeza, Erika Sirola.

Solista, Erika Sirola, ne relateaza povestea unei intalniri pline de scantei ce contine toate ingredientele necesare unei retete ale iubirii adevarate. Cu atatea sentimente implicate, nu e de mirare ca ramanem “Speechless” (fara cuvinte)!

Acelasi lucru il putem spune si despre tanarul din videoclip. Actiunea se petrece intr-un restaurant din Mumbai, India, unde protagonistul lucreaza la casierie. In timp ce isi desfasoara activitatile zilnice, o vede pe femeia visurilor lui. Problema e ca sentimentele nu sunt impartasite, dar actorul nostru face tot posibilul pentru a-i atrage atentia. Robin Schulz apare in videoclip si pe postul de client, dar si de bucatar-sef. Finalul are un deznodamant neasteptat, luandu-ne pe toti prin surprindere, cu exceptia femeii misterioase…

Robin Schulz are parte de un alt an plin de succese, dupa lansarea celui de-al treilea album de studio, “Uncovered”. De asemenea, 2018 a marcat prima sa colaborare pe o piesa latino-americana cu Piso 21, care se numeste “Oh Child” (care a strans 80 milioane de vizualizari pe YouTube pana in prezent).

In total, Robin Schulz a fost premiat de peste 250 de ori cu Aur, Platina si Diamant, in peste 30 de teritorii. In acest an, a fost premiat si cu “Dance national” la premiile ECHO din Germania.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *