Robert Toma, Marius Moga și Amna îmbină muzica și iluzionismul
2017-11-06 20:22:52

Pe 8 noiembrie, începând cu ora 21:30, Robert Toma, Marius Moga și Amna îmbină muzica și elementele de iluzionism în primul spectacol de acest gen la The Vintage.

Miercuri seara, începând cu ora 21:30, la The Vintage, în Centrul Vechi, Robert Toma va susține primul spectacol care îmbină elementele muzicale cu cele de iluzionism.

Cunoscutul cântăreț și producător a scris unele dintre cele mai mari hituri ale unor artiști precum Andra sau Amna, iar single-urile sale și feature-ile cu Marius Moga, ADDA, Liviu Teodorescu, Amna, Grasu XXL l-au propulsat în vârful topurilor. Unul dintre talentele mai puțin cunoscute ale lui Robert este pasiunea sa pentru iluzionism, arta spectacolului pe care de-a lungul anilor a prezentat-o în toată țara prin spectacole dedicate.

Pe data de 8 noiembrie, Robert va prezenta pentru prima dată spectacolul ce aduce împreună hiturile sale, prieteni de suflet precum Marius Moga sau Amna, dar si elemente de iluzionism ce vor surprinde cu siguranță publicul. Intrarea este libera.

„Este un spectacol diferit față de celelalte evenimente la care ați mers până acum. Încerc să arăt și altceva în afară de un interpret cu un microfon și două dansatoare. Va fi un joc de imagine, un joc de sunete, un spectacol emoționant în care veți putea simți mai mult decât se întâmpla de obicei. Îmi doresc ca lumea să plece cu zâmbetul pe buze – să spună că nu se aștepta la așa ceva”, spune Robert.

Cel mai recent single al artistului, ‘Până vom îmbătrâni’, a cumulat deja aproape 5 milioane de vizualizări.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere la eveniment, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *