Robert Toma feat. ADDA & Liviu Teodorescu – Tot ce mi-a ramas (videoclip nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Dupa colaborari cu artisti consacrati din Romania, pentru care a compus si produs piese – Marius Moga, Andra, Ruby, Amna, Corina, Robert Toma lanseaza primul sau single “Tot ce mi-a ramas”, feat ADDA si Liviu Teodorescu, prietenii lui de la DeMoga Music.

“Robert Toma este un artist ambitios si un super producator pe care l-am descoperit in Tabara de Muzica, in 2013. Noi toti din DeMoga Music ii sustinem talentul!”, a declarat Marius Moga.

O coproductie DeMoga Music si Cat Music, piesa “Tot ce mi-a ramas” este compusa de Robert Toma, impreuna cu ADDA si Liviu Teodorescu, iar videoclipul este regizat de catre iRonic (Alin Sterian).

“Ma bucur foarte mult ca Marius Moga a avut incredere in mine si asa am ajuns la DeMoga Music, unde mi-am dezvoltat latura artistica, din toate punctele de vedere. Acum imi lansez prima piesa si am emotii, pentru ca e proiectul meu de suflet si e si mai important pentru mine faptul ca prietenii mei buni, ADDA si Liviu, canta alaturi de mine”, a marturisit Robert Toma.

Cei trei artisti au lucrat si pentru alti artisti cunoscuti din Romania si isi doreau de foarte mult timp sa lanseze o piesa impreuna, iar acum au trecut la fapte.

“Ma bucur mult ca fac parte din acest proiect si ca lansam o piesa impreuna, dupa ce am lucrat la atatea proiecte. Ne-am implicat cu tot sufletul si ne dorim ca piesa sa aiba ecou si sa ajunga la oameni. Robert Toma este foarte talentat si este un artist complet. Sunt sigura ca o sa aiba un viitor stralucit in muzica, cu multa munca si incredere in el”, a marturisit ADDA.

“Piesa asta s-a scris singura, are viata, iar noi doar am dat glas inimii. Am lucrat ca nebunii luni intregi la piesa, ca sa o auzim in forma in care este acum. Sper din suflet ca oamenii sa o perceapa asa cum o simtim noi”, a marturisit Liviu Teodorescu.

O colaborare ca asta nu poate da nastere decat la un hit, iar piesa “Tot ce mi-a ramas” este un bun exemplu. Tie ce ti-a mai ramas?

Comentarii