Roadkill Soda va deschide concertul Billy Corgan de pe 9 iulie
2019-06-05 14:28:48

Solistul Smashing Pumpkins, Billy Corgan, vine la Bucuresti pe 9 iulie la Arenele Romane pentru un show exclusiv unde va prezenta live toate hiturile trupei care l-a consacrat dar si piese din cariera sa solo de pe toate albumele.

In deschidere vor urca pe scena baietii de la Roadkill Soda, un mix de Psychedelic Rock cu pasaje de Stoner Rock si old school Hard Rock, pe care ei il numesc simplu rock’n’roll.

Roadkill Soda sunt o prezenta efervescenta pe scena rock-ului romanesc avand o activitate constanta din 2011. Fiind influentati de artisti precum Led Zeppelin, Hendrix sau Black Sabbath, Roadkill Soda si-au creat un sound propriu datorita si background-ului muzical pe care il au componentii trupei.

Cu turnee serioase in tara si peste hotare, in momentul de fata Roadkill Soda se numara printre cele mai iubite trupe din Romania.

Roadkill Soda inseamna:

Mihnea Ferezan “Panda Elixir” – chitara (2011 – present)

Victor “Vava” Ferezan – bass (2011 – present)

Flavius Ardelean “Samurai” – tobe (2018 – present)

Andrei Gherghel “Byst” – voce (2018 – present)

Asadar, pe 9 Iulie, la Arenele Romane ne vedeme cu Billy Corgam si cu Roadkill Soda!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Pentru acest eveniment nu este permisa renunarea la biletele achiziionate.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

Va invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *