Ricky Martin – A Quien Quiera Escuchar (album nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Indragitul Ricky Martin, castigatorul premiilor Grammy si Latin Grammy, a lansat albumul “A Quien Quiera Escuchar”, (To Whoever Wants to Listen), in colaborare cu Sony Music Latin, iar mai jos gasiti ce piese sunt incluse pe acest material.

‘A Quien Quiera Escuchar’ este un album romantic, sincer si transparent, iar piesele au influente culturale si descriu in detaliu emotiile si experientele prin care am trecut de-a lungul timpului. Sunt foarte mandru de ceea ce am realizat alaturi de echipa mea si vreau sa le multumesc pentru ca m-au ajutat sa comunic exact ce voiam”, declara Ricky Martin.

Valabil atat in mediile digitale, cat si in format fizic, ‘A Quien Quiera Escuchar’ este al 10-lea material discografic lansat de catre Ricky Martin. Printre cele 10 piese de pe album, se numara si hiturile “Adiós” and “Disparo al Corazón” (Shot to the Heart). Ricky Martin a compus piesele in colaborare cu Pedro Capó, Yotuel Romero, Yoel Henríquez, Rafael Esparza Ruiz, Beatriz Luengo, José Gómez, David Julca, Johnny Julca si Jorge Ruiz Flores.

Inregistrat in Australia, Puerto Rico, L.A. si Mexico, albumul ‘A Quien Quiera Escuchar” a fost produs de catre Julio Reyes Copello, iar rezultatul este un material discografic postmodern, care ne incalzeste inimile, ne face sa dansam si ne invita sa reflectam.

Tracklist album:

1. Adios
2. Disparo al Corazon
3. Isla Bella
4. Perdoname
5. Naufrago
6. La Mordidita (feat Yotuel)
7. Cuanto Me Acuerdo de Ti
8. Matame Otra Vez
9. Nada
10. A Quien Quiera Escuchar

Comentarii