RICH-MOND lanseaza „Touch The Night” feat. Victoria Richard
2018-06-25 16:29:34

22 iunie este ziua in care RICH-MOND lanseaza single-ul de debut, „Touch The Night”, un featuring surprinzator cu Victoria Richard. RICH-MOND este un duo croato-sloven, format din Domagoj Jakić (Yakka) si Robert Sotošek (DJ Robbi).

Cei doi artisti au reusit sa dea nastere sunetului perfect, care marcheza inceputul sezonului de vara pe tarmul croat – cu o gama variata de festivaluri muzicale si evenimente organizate de cluburi exclusiviste, ce atrag mii de turisti in fiecare an.

„Touch The Night” de la RICH-MOND este amestecul perfect intre ritmul relaxant de dance-pop, acordurile funk de chitara si vocea minunata a cantaretei Victoria Richard. In mod cert, aceasta piesa va purta ascultatorii pe o plaja virgina, la apus, cu un cocktail in mana sau, de ce nu, chiar pe cel mai infierbantat ring de dans.

Videoclipul a fost produs de AM-Media din Slovacia si a fost filmat in cele mai frumoase locuri de vacanta din Slovenia si Croatia. Clipul reda o frumoasa poveste de dragoste, ai carei protagonisti sunt balerina slovena – Monika Zorko si vedeta locala – Danijel Lindic.

Single-ul „Touch the Night” vine la pachet cu promisiunea ca te va propulsa direct in atmosfera unei nopti linistite de vara, departe de orice griji si probleme cotidiene.

Yakka este unul dintre cei mai reputati artisti de pe piata muzicala croata si unul dintre cei mai influenti DJ si producatori din ultima perioada. In timp ce a colaborat cu cele mai mari staruri locale, Yakka a lucrat si cu artisti internationali (Barbara Tucker, Adrian Hour, Gary Caos, Angelo Ferreri). DJ Robbi si-a inceput cariera de DJ in tara sa natala, Slovenia si a fructificat-o ulterior in Elvetia, tara in care locuieste acum, de aproape 25 de ani.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *