Rian Cult și Katarina lansează piesa “Can’t Change Wanting You”, o radiografie a emoțiilor resimțite în urma unei despărțiri

2020 a fost anul schimbărilor din toată lumea, o invitație la reflecție asupra relațiilor din jurul nostru, dar mai ales o călătorie interioară către cele mai profunde amintiri.

Rian Cult și Katarina au pus emoțiile colective pe foaie și au lansat piesa “Can‘t Change Wanting You”, care vine însoțită de un videoclip ce își propune să încheie sugestiv anul pandemic, încărcat de emoții complexe pentru milioane de cupluri.

Single-ul “Can‘t Change Wanting You” marchează prima colaborare dintre Rian Cult și Katarina, o piesă ca o dedicație de dragoste, care vorbește despre perioada dificilă din urma unei despărțiri.

“Cântecele sunt ciudate, nu știi când și de unde vor veni. M-am întâlnit cu o compozitoare în Boston, SUA, și am început să vorbim despre viață, despre relații și despre ce simțim în momentul ăla. Simțeam că sunt atât de înnebunit după o anumită persoană încât pot face absolut orice, pot schimba totul despre mine, îmi pot schimba obiceiurile și stilul, dar nu aș fi putut schimba ce simțeam față de acea persoană. Și atunci ea a zis: asta e piesa! Și uite așa, în 45 de minute am scris prima variantă. Într-o săptămână am reușit să avem un demo bun, iar aproape 1 an mai târziu, piesa este la urechile tale și sper să te facă să simți ceva.”

O nouă producţie marca Rian Cult, piesa “Can‘t Change Wanting You” este compusă de către Rian Cult și Perrin Xthona, lansată în parteneriat cu Roton Music.

“Ne-am întâlnit acum ceva timp și am promis că, într-o zi, vom face o piesă împreună. Mă bucur că am reușit să ne ținem promisiunea. Rian este un tip talentat și a fost o plăcere să compunem acesta piesă. Sperăm să vă placă și să o țineți doar pe repeat.”, adaugă Katarina.

Piesa vine însoțită de un material video, filmat în condiții de pandemie: fiecare persoană din clip înregistrând în propria zonă de confort, fără a implica multe resurse şi, totodată, respectând normele în vigoare, dar lăsând libere stările interioare.

Videoclipul piesei “Can‘t Change Wanting You” reprezintă o radiografie a emoțiilor și trăirilor resimțite de toate persoanele care au suferit din dragoste în anul pandemic, dar care nu au renunțat să încerce să se schimbe, pentru a repara ceea ce a condus la pierderea persoanei iubite.

Din realizarea videoclipului fac parte atât tineri artiști, cât și prieteni și cunoscuți ai celor doi cântăreți: Ramona Romanov, Bologa Andra, Ana Bumbac, Marcel Peiu, Livia Gavril, Bianca Giuglea, Jean Gavril, Ian Kimmel, Adam Corneal, Esha Asser, Dan Uraru, Petrescu Mirela, Rosie Aljundi, Lena Aljundi, Carter James

 

Despre Katarina

Una dintre cele mai bune voci din industria muzicală, Katarina a debutat la 16 ani cu “Love Me If You Dare”. Pasiunea ei pentru muzică a continuat, iar timbrul aparte al artistei a atras rapid atenția ascultătorilor. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără “Love Me The Way I Am” și “The Last Of Us”.

Textieră și compozitoare, Katarina este, în acest moment, studentă la Conservator. De curând, a apărut și la emisiunea televizată X Factor, artista pregătind noi surprize pentru publicul său.

 

Despre Rian Cult 

Rian Cult se bucură de succes pe platformele de streaming și nu numai. Pe Spotify, cea mai cunoscută platformă de streaming, piesa “Sundays In New York” are aproape un milion de stream-uri, în timp ce piesa On My Mind” a depășit de curând jumătate de milion de stream-uri, fiind ascultate din țări precum Brazilia, Mexic, Australia și Statele Unite.

Anul acesta, Rian a lansat și piesa Right Mind”, ce a marcat întoarcerea lui acasă după o călătorie creativă în Statele Unite.

Rian Cult este unul dintre cei mai promițători artiști de pe piața muzicală românească, toboșar, producător, vocalist și compozitor de muzică pop. Absolvent al Facultății de Muzică Berklee College of Music din Statele Unite, cu o diplomă în Contemporary Writing & Production” și focus pe „Songwriting”, Rian Cult s-a întors în România pentru a împărtăși cu cei de acasă o parte din visul lui. Cu un background muzical format în ani de studii și sute de ore de repetiții, parcursul lui muzical este în plină ascensiune.

Păreri?

Comentarii