Rhaz’ola feat. Kriss – Pe drumul meu (single nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Rhaz’ola, pe numele lui real Razvan Olanescu, alaturi de Kriss (Cristina Vladu) lanseaza primul single oficial, intitulat “Pe drumul meu”.

Piesa este rezultatul a peste o luna de munca, cei doi lucrand zi si noapte astfel incat fiecare vers, rima si beat sa se apropie de perfectiune. “Pe drumul meu” este o melodie optimista, incurajatoare, mesajul transmis fiind acela ca: orice ar fi, urmeaza-ti idealul si mergi inainte… pe drumul tau.

“Piesa a iesit exact cum mi-am dorit. Are un mesaj optimist, este ritmata si are o voce feminina puternica.”, a spus Rhaz’ola.

“Am incredere in proiectul cu Razvan si sunt de parere ca este o piesa in care se vor regasi multe persoane.”, a spus Kriss.

Piesa “Pe drumul meu” a fost produsa la High Studio, versurile fiind scrise de Razvan Olanescu si Marius Dia.

Razvan Olanescu, in varsta de 32 de ani, si-a descoperit pasiunea pentru muzica in urma cu aproximativ 7 ani, cand dintr-o joaca a reusit sa scoata o melodie, “Prin mine”, ce a fost scrisa dupa moartea celui mai bun prieten. A continuat sa scrie versuri si sa compuna beaturi ca un hobby pana acum 3 ani, cand a inceput sa creeze melodii pentru alti prieteni. Asa cum zice el, muzica reprezinta acum “ceva fara de care nu pot trai!”.

Cristina Vladu pana la cei 26 de ani ai sai a cochetat cu muzica inca de la o varsta frageda. In urma cu cativa ani, constienti de talentul ei, prietenii si familia au convins-o pe tanara sa transforme cantatul in ceva mai mult decat un hobby. Acum, ea este in anul I la clasa de canto muzica usoara de la Scoala Populara de Arta, iar in particular ia lectii de canto de la Marius Dia de la High Studio.

Comentarii