Reyna Vox, schimbare de stil muzical
2017-05-22 12:39:14

Artista de muzica usoara, Reyna Vox nu inceteaza sa surprinda prin abordarea mai multor stiluri muzicale. Este cunoscut faptul ca are un mare succes la petreceri, fiind un artist complex care canta aproape toate genurile de muzica.

Aceasta revine in atentia publicului cu o noua piesa “Hai sa inceapa nebunia”, altfel decat ne-a obisnuit pana acum despre care , artista ne-a declarat: “Sunt tare bucuroasa sa revin in atentia celor care imi asculta muzica cu o noua surpriza muzicala, inedita de aceasta data, abordand stilul etno-balcanic. Nu voi renunta la muzica usoara doar imi largesc orizonturile. Titlul piesei “Hai sa-nceapa nebunia” este unul care din start ne sugereaza ideea generala a piesei. Piesa povesteste foarte multe despre felul meu de a fi si anume faptul ca sunt sufletul petrecerii, ca sunt plina de viata si imi place sa imparatasesc bucuria cantatului tuturor oamenilor. Este vorba despre acea nebunie frumoasa, jocul si voia buna”.

Piesa a fost compusa special pentru spectacolul “Artistii la putere” organizat la Craiova in parteneriat cu Etno Tv unde o serie de artisti maestri ai cantecului popular romanesc au incantat live publicul craiovean, dar si intreaga tara prin intermediul televizarii. Reyna Vox ne marturiseste ca abordarea acestui stil muzical a venit ca o provocare frumoasa in cariera ei artistica: “Intr-adevar, proiectul s-a nascut in urma unei provocari din partea dragei mele prietene, Jeni Nicolau, care a scris textul piesei special pentru mine, ramanandu-mi datoria de a scrie linia melodica asa cum s-a si intamplat. Daniel Bobocel s-a ocupat de orchestratia piesei si acum puteti asculta si viziona rezultatul final!”

Artista marturiseste ca nu a avut in plan un videoclip: “Asa cum deja stiti, “Hai sa inceapa nebunia” a fost compusa pentru spectacolul “Artistii la putere”, dar iata ca ce s-a intamplat acolo mi-a placut foarte mult. Reactia publicului a fost una foarte buna si atunci am relizat ca mi se deschide in fata un nou drum muzical pe care oamenii il apreciaza”. Cosmin Alexandru Man este regizorul care s-a ocupat de punerea in scena a videoclipului caruia ii multumesc pentru ca a avut grija ca totul sa fie perfect si pe placul publicului”.

Videoclipul piesei va putea fi vizionat nu doar in mediul online ci si pe Etno Tv.

Noul single al artistei se incadreaza in tiparul pieselor dinamice si este destinata publicului larg, fiecare putand sa se regaseasca in mesajul piesei dupa cum ne declara chiar aceasta: “Ma adresez tuturor oamenilor care stiu sa se bucure de viata, sa traiasca frumos. As putea spune ca este dialogul meu cu oamenii care vin acolo unde eu cant si imi asculta muzica, imi simt energia, bucuria de viata pe care imi doresc sa o transmit mai departe”.

Reyna Vox spera sa ajunga la inimile tuturor cu muzica ei, indiferent de stilul abordat: “Consider ca in muzica nu exista bariere, nu exista limite, este un limbaj universal, pentru mine, energie, bucurie si frumos, emotii pe care vreau sa le traiasca odata cu mine publicul caruia ma adresez”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Hai sa inceapa nebunia”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *