Rengle lanseaza un nou remix pentru Mihail – Who You Are
2018-05-24 22:50:48

Rengle seteaza mood-ul de vara cu un nou remix la melodia Who You Are, interpretata de Mihail. Piesa, ce se bucura de un succes international, ajungand pe locul 1 in Italia, l-a inspirat pe Rengle sa creeze noi sunete care se potrivesc perfect cu vocea calda a artistului, schimbandu-i astfel directia si dandu-i o energie noua. Sunetele tropicale sunt perfecte pentru inceputul de vara, pentru ascultat melodia in masina, in drum spre mare. Videoclipul completeaza intreaga poveste, prezentand diferite tipologii de oameni cu ajutorul personajelor prezente.

„Vara este perioada din an in care sunt cel mai activ, am foarte multa energie. Mi-am dorit sa gasesc soundtrack-ul perfect pentru serile de vara pe plaja sau pe un rooftop, o melodie care sa te scoata din cotidian si care sa! te ajute sa te lasi purtat departe. Mihail este un artist pe care il apreciez mult, pentru ca tot ceea ce creeaza vine din ceea ce simte el de fapt si nu se lasa influentat de nimic in procesul lui creativ. Desi mesajul initial al piesei este unul de dragoste, “Who are you” este o intrebare puternica pe care ar trebui sa ne-o punem fiecare dintre noi, de aceea si clipul se bazeaza pe diverse personaje ce reprezinta tipologii de oameni.”, declara Rengle.

Rengle, romanul cunoscut peste hotare atat intermediul muzicii, cat si al dansului, vine cu un nou concept de show live, care imbina cele doua ramuri artistice intr-un mod unic, devenind astfel primul DJ-ul care mixeaza pe tocuri. Acesta adauga in portofoliul sau un nou concept artistic pe care reuseste sa il combine cu unicitatea si libera exprimare de care a dat mereu dovada in toate proiectele sale. Prin intermediul acestui proiect Rengle promoveaza curajul, dorind sa inspire cat mai multi oameni sa isi descopere adevaratul potential artistic.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *