Rengle lanseaza un nou remix -> floWmo – Eyes Don't Lie (Rengle Remix)
2018-03-14 15:55:17

La doar o luna de la lansarea primului sau remix, Rengle revine cu un nou video dance care sa ii sustina proiectul de DJ proaspat aparut!

Artistul a remixat o noua productie autohtona, lansata recent pe canalul de Youtube Roton. Este vorba de „Eyes Don’t Lie” de la floWmo, duo-ul de artisti, producatori si compozitori romani de succes, care au produs si compus piese number one si top 10 in clasamentele radiourilor de la noi din tara.

Melodia originala este o combinatie de minimal pop, dance si retro, Rengle adaugandu-i un flavor personal care o transforma in piesa cu potential de a se afla vara aceasta in playlisturile tuturor DJ-ilor internationali, urmand astfel sa fie ascultata la cele mai mari festivaluri de muzica electronica din lume.

Rengle, romanul cunoscut peste hotare prin atat intermediul muzicii, cat si al dansului, vine cu un nou concept de show live, care imbina cele doua ramuri artistice intr-un mod unic, devenind astfel primul DJ-ul care mixeaza pe tocuri. Acesta adauga in portofoliul sau un nou concept artistic pe care reuseste sa il combine cu unicitatea si libera exprimare de care a dat mereu dovada in toate proiectele sale. Prin intermediul acestui proiect Rengle promoveaza curajul, dorind sa inspire cat mai multi oameni sa isi descopere adevaratul potential artistic. Videoclipul primului remix pentru piesa “Rewind” se apropie de 1 milion de vizualizari pe Youtube la doar o luna de la lansare.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul remixului piesei “Eyes Don’t Lie”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *