RENGLE isi traieste visul in "China". Tu il traiesti pe al tau?
2016-10-13 12:43:59

Dupa ce a cucerit intreaga lume cu talentul sau in dans si a luat cu asalt piata muzicala internationala, RENGLE lanseaza o noua piesa care vine insotita de un videoclip la fel de cool “China”. Clipul a fost filmat in China, iar prin versurile piesei Rengle indeamna pe toata lumea sa creada mereu in propriile visuri.

“Am incercat sa fac ceva inedit si in acelasi timp sa ofer publicului o poveste personala. Piesa imbina acrdurile asiatice (simbol al visului meu) cu stilul si vibe-ul European (ce imi reprezeinta background-ul), din dorinta de a evidentia drumul carierei mele de pana acum. Pentru a-ti indeplini visurile nu trebuie sa urmezi o anumita reteta, trebuie doar sa crezi in tine si sa muncesti pentru ceea ce-ti doresti” a declarat RENGLE.

In ultimele luni, RENGLE s-a bucurat de un succes incredibil in Asia, sustinand nenumarate concerte in Japonia, China si Taiwan. In aceasta piesa, RENGLE vorbeste intocmai despre evolutia carierei sale si despre cat de important este sa crezi in propriile vise, oricat de mari ar fi : “Small town dreamer I was aiming high/ always wanted to see how they live in Shanghai” spune RENGLE.

Dupa ce piesa sa de debut “Click-Click” s-a bucurat de un succes international urias iar dansul din videoclip a devenit cunoscut in toata Europa, Rengle a dus show-urile sale inedite in Asia. Astazi, artistul lanseaza o piesa la fel de energizanta, catchy si fresh, “China”, in videoclipul careia artistul apare alaturi de dansatorii sai pe strazile colorate din spectaculosul oras. Noua piesa si videoclipul sunt invaluite intr-o simbolistica aparte, avand elemente din cultura Chineza care au devenit componente importante in viata lui RENGLE.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al lui RENGLE, “China”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *