Remme lanseaza single-ul "Lose Touch"
2020-06-22 22:02:58

Remme, artistul olandez cu milioane de stream-uri la piesele sale, lanseaza single-ul “Lose Touch”. La cateva luni de la debut, artistul de doar 20 de ani revine in atentia fanilor cu piesa “Lose Touch”, cel de-al treilea single din acest an.
Daca in ianuarie debuta cu piesa “Get older” (peste 4 millioane de streamuri pe platformele digitale), urmata de “Hunger”, Remme canta acum despre dragoste si despre puterea de a merge mai departe atunci cand totul se sfarseste.

“De fiecare data cand cant aceasta piesa ma emotionez imediat. Cantecul ma face sa imi transpun toate sentimentele si sa imi pierd controlul. Am senzația ca voi cadea in gol, iar acest lucru ma innebuneste si ma face sa tip”, spune Remme despre noua sa piesa.

„Lose Touch” creioneaza momentul de final al unei relatii, atunci cand cel care trebuie sa mearga mai departe nu este pregatit de despartire. Pe langa profunzimea versurilor, balada este amplificata si de senzualitatea sunetului de pian, acompaniat de tobe, viori si chitara.
Remme a inceput sa compuna aceasta piesa in urma cu doi ani, pe cand locuia la Berlin. Pasionat de cuvinte inca de la 12 ani, artistului i-a fost usor sa isi exprime sentimentele pe hartie, ca mai apoi sa compuna muzica. Pe final, a reusit sa colaboreze cu prietenul Gary Go, textier londonez, care a semnat hituri pentru Skrillex sau Rihanna, in trecut.
Remme a declarat ca influentele muzicii sale vin de la artisti precum Bruce Springsteen, Frank Ocean, Fleetwood Mac dar si Justin Bieber.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *