Red Clover – LEVEL UP MUSIC: rebranding la aniversarea a 7 ani de YouTube

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

La împlinirea a 7 ani de la inaugurarea canalului de YouTube, Red Clover anunță lansarea unui nou serviciu pe piața muzicală din România, sub o nouă identitate vizuală, un concept menit să ajute la expunerea artiștilor aflați la început de drum și nu numai.

Daca până acum era doar unul dintre Music Label-urile din România, astăzi, la aniversarea a 7 ani de YouTube, Red Clover lansează primul serviciu de “content curation” din România.

Pe scurt, canalul de YouTube se transformă într-un music blog. Mai exact, o platformă unde toți creatorii de content vor avea șansa de a-și expune creațiile, indiferent că vorbim despre genuri muzicale precum pop-rock, deep-house, hip-hop, ambiental, jazz, rock alternativ ș.a.m.d.

“Industria muzicală din România este vastă din punct de vedere al conținutului muzical creat, însă muzica comercială, promovată intens pe toate canalele mass-media, devine rapid perisabilă.

Simt că este momentul unei schimbări. Industria muzicală din România are nevoie de un astfel de serviciu tip music-blog/ content curation.
Cred că viitorul muzicii îl reprezintă expunerea în mediul online, iar orice gen muzical merită atenție.

Vrem să acordăm o șansă unor stiluri muzicale considerate de nișă în România și nu numai. Practic, dorim să oferim vizibilitate către audiența pe care ne-am format-o în toți acești ani, promovând prin intermediul canalului nostru de YouTube, cele mai interesante creații, din orice gen muzical.” a declarat George Onea, CEO Red Clover.

Cu peste 410.000 de abonați pe YouTube și peste 89.000 de fani pe Facebook, începând de astăzi, Red Clover LEVEL UP MUSIC vine în sprijinul tuturor creatorilor de content, punându-le la dispoziție posibilitatea expunerii pe canalul de YouTube.

Cum funcționează?
Creațiile ajung la departamentul A&R prin intermediul unui landing page (click aici – redclovermedia.ro), iar dupa ce trec de etapa de selecție, autorii vor fi contactați pentru acordul de upload.

De menționat este faptul că fiecare piesă primită va beneficia de feedback din partea echipei specializate.
De asemenea, în urma utilizării acestei platforme, toți creatorii de content vor ramâne posesorii drepturilor de autor, precum și a drepturilor conexe, putându-și semna ulterior creația către orice label, chiar și dupa lansarea acesteia.

Despre Red Clover:
În cei 7 ani de existență, Red Clover a reprezentat cu succes cele mai cunoscute piese, ale unora dintre cei mai apreciați artiști români.
Sute de piese aflate atât în top-urile naționale, cât și internationale au poziționat Red Clover Media printre cei mai importanți jucători din industria muzicală românească.

F.Charm, Miss Mary, Xonia, Delia, Sonny Flame, Alessia, Alexinno & Starchild, George Hora, Kamelia, Nane, Zhao, Maximilian, Lora sau Alex Mica sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Red Clover Media a colaborat de-a lungul timpului.

Așadar, acestea fiind spuse, vă aștept cu impresii. Enjoy!

Comentarii