Record pentru Noaptea Tarziu: Cei trei vloggeri au adunat 1.000.000 de abonati pe canalul oficial de YouTube
2017-07-14 16:58:27

Noaptea Tarziu se bucura de un nou record: canalul oficial de YouTube al vloggerilor a depasit 1.000.000 de abonati. In plus, acestia se mentin pe pozitia intai in topul canalelor romanesti de vlogging, din ultimii trei ani.

“Nu putem exprima ceea ce simtim! Sunt niste sentimente pe care nu le-am mai trait pana acum si efectiv, nu cred ca exista cuvinte care sa le poata explica! Secunda in care numarul de abonati a ajuns la un milion, a fost efectiv ca o explozie interiora pe care am simtit-o cu totii, a fost un moment extraordinar de sensibil. Ne uitam unii la altii si incercam sa ne controlam emotiile si lacrimile. Acum, cred ca niciunul dintre noi nu simte cu adevarat incarcatura celor 1 milion de abonati pentru ca inca suntem in starea aia de euforie, dar un lucru e sigur: acesti oameni ne-au ambitionat si mai mult si suntem pregatiti sa le oferim in continuare lucruri de calitate, facute cu dragoste. Avem multe surprize pregatite pentru voi!”, declara vloggerii de la Noaptea Tarziu.

Cuza, Emi si Cucu, asa cum sunt cunoscuti in mediul online, formeaza proiectul Noaptea Tarziu. In cei trei ani de activitate, Noaptea Tarziu a lansat peste 190 de videoclipuri printre care peste 80 de piese parodiate. Clipurile au generat peste 288 de milioane de vizualizari si nenumarate reactii pozitive. Videoclipul cel mai vizualizat de pe canalul de YouTube al baietilor este “Sunt un cocalar”, care a generat peste 25 de milioane de vizualizari. In plus, peste 70 de videoclipuri urcate pe canalul de YouTube al vloggerilor depasesc un million de vizualizari. Recent, Noaptea Tarziu a lansat piesa si clipul ”Ne rupem vara”, care parodiaza „Vai Embrazando” de la MC Zaac si MC Vigary. In iunie, baietii au colaborat cu trupa Voltaj pentru “Cred ca-s HIP”, o piesa catchy, de vara, cu un clip transit.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu drag sa-mi spuneti impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *