Record de aplauze la Dance All Stars! Campionii Romaniei merg mai departe la Mondiale si Europene - Campionatul National de Dans Sportiv
2016-03-08 14:46:15

Editia de anul acesta a Campionatului National de Dans Sportiv, Dance All Stars, a transformat Sala Polivalenta din Bucuresti, intr-o scena deschisa pentru toti iubitorii de dans sportiv, show si miscare.

Rand, pe rand, sute de cupluri au intrat in ringul Campionatului pentru a demonstra ca merita sa ajunga la etapele Europene si Mondiale.

Ocupantii locurilor 1 si 2, din toate categoriile de varsta ale Campionatului National, mai mari de 14 ani, au ajuns direct in etapele Mondiale si Europene.

Alaturi de ei, sambata si duminica, pe scena care a incununat ringul, au urcat si doua dintre cele mai cunoscute si iubite vedete din Romania.

Sambata, 5 martie, Andreea Balan a prezentat publicului, in premiera, noul sau show, care a adus la un loc peste 60 de costume, 12 stiluri de dans, 6 dansatoare, 4 instrumentisti si 1 invitat nelipsit din show-urile artistei, Petrisor!

Duminica, 6 martie, Corina, a cantat cot la cot cu fanii urcati pe scena alaturi de ea, si a facut sincroane cu cei mai talentati concurenti.

Trei zile de spectacol, trei zile de excelenta, trei zile care au schimbat pentru totdeauna fata competitiilor de dans sportive din Romania.

Tinem pumnii campionilor pentru etapele Europene si Mondiale si abia asteptam sa vedem ce show pregatesc organizatorii pentru 2017.

Multumiri partenerilor: UTV, ProFM, Hollywood Multiplex, Rin Grand Hotel, Black Cab, Spy, Ciao, Sapte seri, Agentiadepresamondena.ro, Nordvision, Out&Food, Hama, City Grill si Revlon.
Detalii despre rezultatele competitiei, gasiti aici: http://www.dancesport.ro/competitie/campionatul-national-pe-sectiuni/

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa vedeti imagini foto de la eveniment, dupa care va astept sa-mi spuneti parerile voastre. Enjoy!

Credit foto: JST Media

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *