Recipe for Hate si Crossbone sunt primele formatii invitate la concertul Bucovina de la Arene

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Recipe for Hate si Crossbone sunt primele formatii invitate la concertul Bucovina de la Arene
Cea mai cea mai trupa de metal din Romania, Bucovina, va sustine pe 8 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de sarbatori prin care vor lansa un nou material discografic intitulat Septentrion. Anul acesta, formatia va avea o serie de invitati speciali care asteapta cu nerabdare sa va cante si sa va incante!

Primii invitati anuntati sunt Recipe for Hate si Crossbone urmand ca in viitorul apropiat sa mai anuntam si alte formatii.

Recipe for Hate vin din Galati si abordeaza ca stil Melodic Death Metal-ul. Bazele formatiei au fost puse in 2015 de catre Marius Mihai si fratele sau Adrian Mihai, artisti pe care ii cunoasteti din formatia Hathor, una dintre formatiile din primul val de Black Metal din Romania.

In momentul de fata, Recipe for Hate inseamna:

Marius-Voce

Adi – Chitara

Alex – Chitara

Dragos – Bass

George – Tobe

Crossbone si-au inceput activitatea in a doua parte a anului 2012 abordand ca stil o combinatie de Speed si Thrash Metal. Sunt din Bucuresti iar printre artistii care i-au influentat se numara Slayer, Exodus, Municipal Waste, Toxic Holocaust, Speedwolf si Havok.

In momentul de fata componenta Crossbone este urmatoarea:

Mihai Parchisanu – voce/chitara

Andrei Popa – chitara

George Nicolae – bass

Malin Neamtu – tobe

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

De asemenea, pentru acest eveniment, gasiti in vanzare si “Bucovina Fanpack” la pretul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumparat, limitat la 200 de bucati care include.

– afis color (cu autograf)

– bratara textila cu logo

– acces in locatie cu 30 de minute inaintea celorlalti fani.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la un eveniment METALHEAD si Tara de Sus, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

{focus_keyword} Recipe for Hate si Crossbone sunt primele formatii invitate la concertul Bucovina de la Arene 482a4346 2128 4495 aeb7 b732ce4f954b

Comentarii