Ready or Not, Lika Morgan lanseaza o noua piesa
2021-01-05 21:00:42

Lika Morgan continuă să lanseze piese faine pe care îți vei dori să dansezi, iar de data aceasta este vorba despre „Ready or Not”, un remake după piesa de succes cu același nume a celor de la Fugees. 25 de ani mai târziu și același vibe demențial! Scurt pe doi, fie că ești pregătit sau nu, acest track cu siguranță nu îți va permite să rămâi pe canapea.

Chiar dacă de multe ori ne dorim „să o luăm ușor”, unele melodii au un vibe atât de bun, încât pur și simplu ne încarcă de energie. Și ce metodă mai bună de a te bucura de energia dobândită decât prin mișcări vibrante de dans? Notele hipnotice oferă o profunzime aparte piesei și se îmbină cu ritmul dinamic, specific unui super-mood.

Cântăreață și compozitoare, Lika Morgan surprinde mereu cu forța vocii sale și creează muzică care debordează de vitalitate. Deși se simte puternic caracteristica electronică a melodiilor sale, acestea nu duc niciodată lipsă de semnificație și intensitate. Piesele sale depășesc, deseori, pragul de 10 milioane de stream-uri pe Spotify, precum: Go with the Flow (14 milioane de streamuri) și Discovery Channel (12.8 milioane de streamuri).

Așadar, nu ne mai rămâne decât să ascultăm piesa și să o fredonăm, începând cu clasicul Ready or not, here I come. Sunteți pregătiți?

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *