RAYE lanseaza piesa „Call On Me"
2021-06-11 12:10:16

Recent ajunsă în Top 3 cu single-ul hit „Bed”, RAYE se întoarce cu piesa „Call On Me”, compusa alaturi de Billen Ted, „Call On Me” este, cu siguranță, încă un hit pop / dance, pe care fanii lui RAYE îl vor asculta pe repeat vara aceasta.

RAYE a spus: „Am scris acest cântec într-o zi în care sora mea trecea printr-o situație intensă și mi se frângea inima pentru ea. Practic am scris acest cântec pentru ea. Versurile spun doar sună-mă când nu ești ok și o să fiu acolo pentru tine, să tea jut să repair tot ce este stricat și să am grijă de tine.”

În ultimele luni, RAYE a avut 2 hit-uri în Top 5: „Bed”, colaborarea ei cu Joel Corry, și „Secrets” cu DJ Regard, care a fost și nominalizată pentru „Best British Single” la premiile 2021 BRIT Awards.

‘Bed’ a fost în Official Charts Top 10 timp de 9 săptămâni consecutiv și a primit platină în U.K. De asemenea, colaborarea lui RAYE cu D Block Europe la piesa „Ferrari Horses” a fost câteva săptămâni bune în Top 20 UK Official Singles Chart. Single-ul ei „Tequila” cu Jax Jones și Martin Solveig a adunat peste 126 de milioane de stream-uri globale și a primit aurul în U.K. „Regardless” (feat. Rudimental) continuă să adune multe stream-uri internaționale, apropiindu-se de 80 de stream-uri globale. În noiembrie 2020, RAYE și-a surprins fanii cu lansarea mini-albumului „Euphoric Sad Songs”, care conține 9 piese ce explică cele 9 stagii ale durerii când o relație se termină.

RAYE este, in prezent, în Top 130 al artiștilor cu cele mai multe stream-uri pe Spotify, cu peste 22 de milioane de ascultători. RAYE a adunat peste 1.4 miliarde de stream-uri pe Spotify. Este, cu siguranță, una dintre cele mai bune compozitoare din U.K. Cântecele ei au adunat peste 3 miliarde de stream-uri pe Spotify. De asemenea, ea a scris cântece și pentru artiști precum John Legend, Major Lazer, Charli XCX, Little Mix, Hailee Steinfeld, Quavo Normani, Ellie Goulding, Jax Jones, Khalid, 6LACK și Jessie Reyez, și a lucrat cu cei mai mari compozitori și producători din lume precum David Guetta, Diplo, Bloodpop, Andrew Watt, Jin Jin, Kamille, Julia Michaels, Fraser T Smith, Fred Ball și Justin Trantor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *