Rashid se iubeste ca-n "Filme" cu Alina Eremia in noul lui single
2015-11-19 15:46:42

music-picture (67)

Dupa piese de succes cu artisti de top precum Alex Velea, Gabriel Cotabita, Cabron, Puya si altii, Rashid sparge gheata si lanseaza primul lui single in colaborare cu o voce feminina, alegand-o pe Alina Eremia sa cante si sa fie protagonista alaturi de el in “Filme”.

“Eram intr-o seara la studioul Golden Boy Society cu Alex Velea si am inceput sa scriem versurile dintr-un joc de cuvinte, #Filme si #FeelMe. Cu siguranta, cu totii avem scenarii si filme si cateodata ne imaginam cum ar fi sa jucam in ele. Eu sunt cinefil convins si in fiecare piesa pe care o lansez pun ceva din viata personala. Sunt incantat de colaborarea cu Alina, mai ales ca e prima mea piesa cu o voce feminina, iar ea are un timbru cu personalitate si e o artista fresh”, spune Rashid despre noul lui single cu Alina Eremia.

La randul ei, Alina Eremia adauga: “Rashid este un artist pe care eu il apreciez si m-a bucurat propunerea lui si a lui Alex Velea de a fi vocea feminina pe piesa “Filme”, care mi-a placut de la prima ascultare. Fiecare poate trai o poveste de dragoste ca in filme, iar tu poti fi regizorul propriului tau film.” Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cântărețe, piesele ei având milioane de vizualizări si ajung mereu in fruntea topurilor muzicale.

Cum Rashid a intrat in febra lansarilor, acum doua zile jucand rolul povestitorului in piesa “Partea a doua (Din vina ta)” a lui Alex Velea, artistul a asteptat cu nerabdare acest moment, pregatindu-si prietenii din mediul online printr-un joc interactiv de postari. La fel ca si pe Facebook, in videoclipul regizat de Alex Ceausu, Rashid si Alina au pus in scena momente de Oscar.

Inainte de a-si incepe cariera solo, Rashid s-a remarcat prin hituri de succes precum “Unde e ea”, “Daca as putea”, “Te-am vazut” etc, lansate cu trupa craioveana C.I.A., al carui membru e. Drumul lui catre muzica a inceput inca de la varsta de 15 ani, in 1999, perioada in care l-a cunoscut si pe Alex Velea. Din 2014, Rashid si-a pornit cariera solo, lansand pana in prezent single-uri de succes precum “Alerg” cu Alex Velea si Cabron, “Lefter Popescu”, “Regina Balului” cu Criss Blaziny, “Domnisoara” cu Gabriel Cotabita, cat si “Izabela part 2” alaturi de Alex Velea, Karie si Jon Baiat Bun, o parte dintre baietii Golden Boy Society.

Va invit cu mare drag sa urmarim impreuna noul clip al lui Rashid, “Filme”, un featuring cu indragita Alina Eremia, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *