Randi și artiștii din gașca Famous Production lansează un nou proiect: GADJO
2017-11-22 16:22:12

Gadjo este un proiect marca Famous Production, care pornește de la muzica reprezentativă din folclorul balcanic, pe care o îmbină cu linii melodice, orchestratii și versuri actuale, rezultând un amestec nou și surprinzător.

Randi își găsește inspirația în toate genurile muzicale și pentru a explora diversitatea muzicii, el pune bazele acestui nou proiect, din care alături de el fac parte toți « faimoșii»: Jo, Nadir, Edward Sanda, Rina și Claudia.
Șaraiman, prima piesă Gadjo, combină perfect versurile profunde și melodia strofelor cu un refren melancolic dar plin de energie, cunoscut tuturor, din muzica lăutărească.

Gadjo este o coproducție Famous Production și Cat Music, care împreună cu artiștii lor își propun să readucă în atenția publicului melodii celebre de demult, reinterpretate într-o formă actuală, care pot fi ascultate chiar și în club.

Piesa aceasta a venit dintr-o inspirație de moment; am chemat gașca în studio, am înregistrat și a plăcut tuturor ce a iesit, așa încât ne-am decis să punem bazele unui nou proiect. Muzica Gadjo este diferită de stilul cu care ne-am obișnuit publicul fiecare dintre noi și sunt foarte curios de reacțiile oamenilor. Lucrez deja la alte piese pentru acest proiect. spune Randi.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună clipul piesei “Șaraiman”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *