Randi lanseaza o noua piesa: "De ce dansezi asa"
2017-05-11 14:31:12

Piesa De ce dansezi asa vorbeste despre un flirt si un triunghi al dragostei neimplinite si ne infatiseaza momentul in care el o observa pe ea, o vede prin multime, insa fata nu e singura. Cu toate acestea, ea flirteaza si se joaca cu inima si mintea lui. Poate ca pentru ea este doar o joaca, sau poate o dorinta careia nu-i poate da curs si tot ceea ce face este sa-l seduca prin dans si sa-l lase sa se intrebe cum ar fi fost daca…

Se spune ca dansul este modalitatea prin care poti face ca muzica sa devina vizibila, iar videoclipul reda povestea piesei prin miscarile senzuale de bachata ale celor trei protagonisti.

“De ce dansezi asa” este compusa de Randi in studiourile Famous Production, videoclipul fiind regizat de SAN.
Randi: Sper ca oamenii sa danseze pe aceasta piesa, vreau sa se simta la fel de bine cum ma simt eu cand compun. Incerc intotdeauna sa transmit prin muzica mea mesaje si emotie, iar cea mai mare rasplata pentru mine este sa vad ca muzica mea trezeste in oameni sentimente, amintiri sau dorinte pentru viitor.

Randi este unul dintre cei mai de succes producatori muzicali si solisti din Romania, insumand un total de peste 180 de milioane de vizualizări pe YouTube la piesele sale. Vara aceasta pregateste o noua colaborare cu Jo, continuarea piesei ‘Pana vara viitoare’, dar si un nou single Morandi.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “De ce dansezi asa”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *