Randi a plantat copaci în weekend, alături de 600 de voluntari
2019-11-04 20:57:14

Sâmbăta aceasta Randi s-a alăturat campaniei #FeelGoodActGood și împreună cu alți 600 de voluntari a plantat 12.000 de salcâmi în Lipănești, Prahova. Nu este pentru prima oară când artistul se implică într-o acțiune legată de protecția mediului, Randi dorind ca publicul să conștientizeze cât de important este să protejăm natura.

Proiectul este inițiat de către Robert Diaconeasa și Ana Novic și este un turneu național, prin care voluntarii merg în 7 orașe din țară și învăță copiii din grădinițe și centre de plasament să iubească și să respecte natura, despre reciclarea plasticului și efectul asupra noastră, totul prin intermediul unor workshop-uri interactive.

Scopul plantării este să reîmpădurească România și să ofere o experiență educativă tuturor participanților, adulți și copii, arătând că stă în puterea noastră să aducem schimbări în bine pentru viitorul nostru, astfel încât noi, copiii noștri, generațiile viitoare să respire aer curat.
Randi s-a declarat încântat de experiență și spune că va mai participa la astfel de acțiuni și pe viitor.
Mă bucur că m-am alăturat acestei cauze – cred că fiecare dintre noi ar trebui să se gândească la cum poate proteja natura, cum poate recicla și la faptul că noi suntem responsabili de acțiunile noastre. Alături de colegii de la Famous Production, Mihaela, Bianca și Vlad, am petrecut o zi în Lipănești și am plantat copaci. Sunt întotdeauna deschis să particip la astfel de acțiuni – protecția mediului este un subiect de maximă importanță pentru mine și cred că așa ar trebui să fie pentru fiecare om de pe această planetă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *