Ramona Nerra & Dr. Mako lanseaza „Let's Just Dance", feat. Kalif
2018-08-14 17:53:50

Ramona Nerra continua colaborarea cu Dr. Mako si lanseaza piesa „Let’s Just Dance”, featuring Kalif. Single-ul este compus de catre artisti, iar de productie s-au ocupat Dr. Mako si Alin Radu.

“Let’s Just Dance” este al doilea single pe care Dr. Mako si eu l-am compus si pe care il lansam anul acesta. Este o melodie tropical care te duce cu gandul la vacanta, la o viata fara griji, la serenitate. De altfel, si mesajul este pozitiv: asa cum esti, este perfect. Nu trebuie sa schimbi nimic, traieste-ti viata, fii leul care rage daca asta iti doresti si DANSEAZA! Dansul este o forma de exprimare a fericirii. Pentru “Let’s Just Dance” l-am luat in barca si pe Kalif care prin partea lui de rap in spaniola aduce un plus de energie si good vibes”, declara Ramona Nerra.

„Am lucrat cu mare placere la cea de-a doua piesa a proiectului Ramona Nerra & Dr. Mako si cred ca am reusit din productie sa ii dau un tropical flavour, mai ales ca instrumentul principal este marimba. Kalif a adus un aer raggaeton si interventia lui a fost foarte inspirata. Daca va imaginati o plaja cu nisip alb, palmieri, soare si valuri cand ascultati piesa, inseamna ca ne-am atins scopul!”, adauga Dr. Mako.

In 2016, Ramona Nerra a reusit sa cucereasca publicul la Vocea Romaniei prin show-ul, vocea si energia ei, iar in 2017 a ajuns pana in finala in cadrul Selectiei Nationale Eurovision cu piesa “Save me”. A colaborat cu ATB pentru piesele “Never give up” si “In and out of love” si a urcat pe aceeasi scena cu artisti internationali precum Pink, Kelly Rowland sau Nicole Scherzinger. In martie 2018, artista a colaborat pentru prima oara cu Dr. Mako si au lansat impreuna cu Mnday piesa si clipul „Sorry (for you)”.

Dr. Mako, compozitor si producator, isi dedica timpul productiei muzicii pop si dance. Pana in prezent, artistul a colaborat cu Oana Radu pentru piese precum “Tu” (feat. Eli), “Ea a fost prima” ( ft. Pacha Man) , “Dragostea-i nebuna”, “Stai” ( ft. Doddy), single-uri de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *