Ramona Nerra, artista de succes international, lanseaza o noua piesa
2016-02-18 17:48:15

Ramona Nerra, una dintre vocile de senzatie care a facut furori in afara tarii, lanseaza astazi o noua piesa, mult asteptata: “My Heart is Winning”.

Artista s-a remarcat in Germania acolo unde a participat la popularul concurs de talente, “The Voice of Germany”, unde a reusit sa impresioneze juriul format din nume importante ale industriei muzicale de acolo.

In concurs a ajuns pana in semifinale si a atras in fata televizorului milioane de germani care i-au admirat prestatiile.

“The Voice of Germany” i-a adus numeroase alte succese. Ramona a fost invitata de ATB, celebrul producator si DJ, pentru a colabora. Cei doi au lansat impreuna hiturile “Never Give Up” si “In and out of love” care s-au vandut in peste 2 milioane de exemplare in toata lumea. Mai mult decat atat, Ramona l-a insotit pe ATB in turneul american “Live in concert”.

Artista reuseste sa se reinventeze cu fiecare piesa lansata si sa aduca un suflu nou industriei muzicale.

Va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul noii piese a frumoasei artiste, Ramona Nerra, “My Heart is Winning”, dupa care va astept cu impresii. Listen!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *