RaMONA lanseaza al doilea single solo, “Amore, passione”
2015-08-31 14:53:32

RaMONA - Amore, passione

Sora Ramona, cunoscuta ca ex- membra a trupei Wassabi, dar si pentru hituri ca “Sweet love” sau “Unde-i dragostea”, in colaborare cu Dj Liviu Hodor, RaMONA revine in atentia publicului lansand 3 single-uri noi.

Dupa “You can take my breath away”, single-ul cu care a debutat in carierea solo, frumoasa artista lanseaza cea de-a doua piesa, ce se intituleaza “Amore, passione”. Este tot o melodie de dragoste, de data aceasta, versurile fiind in limba italiana, iar de compozitie si productie s-au ocupat cei din echipa Code Production si impreuna cu RaMONA.

“Ma bucur sa lucrez de fiecare data cu RaMONA. Este o reala placere ca echipa Code Production sa colaboreze cu RaMONA pentru acest proiect! O sa lansam 3 piese!”, declara incantat Bogdan Tascau.

“Dupa cateva colaborari de-a lungul timpului, in care m-am simtit minunat alaturi de echipa Code Production, in utima perioada am stat in studio, iar din joaca a iesit rezultatul care speram sa va incante.. 🙂 Am compus impreuna muzica si textul pieselor, al doilea single din setul celor 3 pe care vrem sa le lansam fiind “Amore, passione”. Este al doilea meu single ca artist solo si sper sa primeasca un feedback pozitiv din partea publicului.. :)”, ne dezvaluie cantareata.

Acestea fiind spuse, va invit sa ascultam noul single single al indragitei RaMONA, “Amore, passione”, dupa care va astept cu pareri!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *