Rammstein pune pe jar o lume întreagă și lansează albumul „RAMMSTEIN"
2019-05-18 14:57:11

„RAMMSTEIN” este cel de-al șaptelea album semnat Rammstein, produs de către Olsen Involtini și lansat după un deceniu de la apariția materialului „Made in Germany”.
Piesele care compun noul album al Rammstein creează o poveste de-a dreptul incediară, ce implică arderi urișe și injectează ascultătorului o doză aproape fatală de adrenalină. Noul album, intitulat simplu – „RAMMSTEIN” conține, asa cum trupa ne-a obișnuit de la toate materialele precedente, 11 piese: Deutschland, Radio, Zeig Dich, Ausländer, Sex, Puppe, Was Ich Liebe, Diamant, Weit Weg, Tattoo și Hallomann.
Revenirea multașteptată a trupei cu anunțul noului album și lansarea primului single a reprezentat un succes triumfător. „Deutschland” este cel de-al doilea #1 Rammstein după „Pussy”, primul single extras de pe albumul din 2009, și a doborât recordul celui mai vizualizat videoclip în limba germană. La nici 20 de ore după ce a fost lansat, videoclipul epic, de 9 minute, regizat de Specter Berlin, ce a stârnit numeroase controverse, a depășit 7 milioane de vizualizări pe YouTube. Trei săptămâni mai târziu Deutschland a depășit 36 de milioane de vizualizări. În prezent, primele două single-uri lansate, „Deutschland” și „Radio”, au strâns peste 100 de milioane de ascultări și vizualizări.
„Nu a fost deloc ușor. În momentul în care vrei să intri în studio și să înregistrezi un album, îți asumi că acest lucru va depăși decursul câtorva săptămâni. De aceea, noi ne-am asigurat întotdeauna că avem puterea și resursele să o facem. La sfârșitul zilei, nu știi niciodată care va fi rezultatul. Este mereu o aventură pentru noi. Prima data când ne-am gândit în mod special la acest album a fost în 2015″, declară Richard Z. Kruspe.
Rammstein a anunțat și începerea unui turneu de promovare al albumului, care va debuta pe 27 mai (Gelsenkirchen, Germania) și se va încheia la jumătatea lunii august printr-un concert excepțional la Viena. Albumul „RAMMSTEIN” va fi promovat într-un mod inedit în cinci țări norocoase din Europa – un truck tour, al cărui scop va fi „aprinderea” cu un chibrit gigantic a câtorva orașe din Germania, Olanda, Belgia, Austria și Polonia.

Poți asculta / descărca albumul: https://umusic.lnk.to/AlbumRammstein, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *