RAMMSTEIN a dezvaluit coperta si tracklist-ul noului album
2019-04-20 16:02:09

RAMMSTEIN, cea mai bine vanduta trupa germana la nivel global, a dezvaluit noi detalii despre cel de-al saptelea album de studio, pe care urmeaza sa il lanseze pe 17 mai – coperta si tracklistul noului material.
Albumul, intitulat simplu – Rammstein, va contine, asa cum trupa ne-a obisnuit de la toate materialele precedente, 11 piese: Deutschland, Radio, Zeig Dich, Ausländer, Sex, Puppe, Was Ich Liebe, Diamant, Weit Weg, Tattoo si Hallomann. Rammstein este disponibil pentru pre-comanda, in format fizic si digital, aici: https://umusic.lnk.to/rammsteinPRPR

Revenirea mult asteptata a trupei cu anuntul noului album si lansarea primului single a reprezentat un succes triumfator. Deutschland este cel de-al doilea #1 Rammstein dupa Pussy, primul single extras de pe albumul din 2009, si a doborat recordul celui mai vizualizat videoclip in limba germana. La nici 20 de ore dupa ce a fost lansat, videoclipul epic, de 9 minute, regizat de Specter Berlin, ce a starnit numeroase controverse, a depasit 7 milioane de vizualizari pe YouTube. Trei saptamani mai tarziu, Deutschland a depasit 36 de milioane de vizualizari.

Saptamana aceasta, fanii trupei au primit noi indicii despre albumul care se va lansa peste o luna, intrucat RAMMSTEIN a postat teasere de cateva secunde pentru 9 dintre cele 11 piese de pe noul material:
(https://www.youtube.com/playlist?list=PLVTLbc6i-h_g_mhkN8LqFP9IRYhLgPrUt)

Richard Kruspe, chitaristul RAMMSTEIN, a declarat ca noul album va fi „mai bogat din punct de vedere al armoniilor si melodicitatii” si va fi insoțit de cinci videoclipuri, „Deutschland” fiind primul dintre ele.
Incepand cu luna mai, RAMMSTEIN va incepe promovarea noului material in cadrul unui turneu de european, performand pe stadioane pentru prima data in istoria trupei.
Fondata in 1994, la Berlin, Rammstein si-a castigat renumele uneia dintre cele mai apreciate trupe de metal din lume.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *