Raluka - Never Give Up (videoclip nou)
2014-11-13 14:30:47

Raluka, una din cele mai bune voci din Romania, revine cu videoclipul celui mai recent single solo al ei, “Never Give Up”.

Coregrafia spectaculoasa este realizata de catre Cristian Miron, cel care joaca si rolul partenerului de dans al Ralukai, punandu-i in valoare calitatile fizice si expresivitatea miscarilor.

Fiind regizat de catre Bogdan Paun si avand ca DOP pe Alexandru Muresan, videoclipul beneficiaza de efecte vizuale aparte si reuseste sa reprezinte perfect mesajul si ritmul piesei ce a fost compusa in studiourile Fly Records.

“M-am simtit foarte bine la filmari, am lucrat cu o echipa profesionista care a stiut exact ce gen de videoclip era necesar pentru piesa Never Give Up. Ii multumesc foarte mult si lui Cristian Miron, coregraful meu, care a pregatit o coregrafie exceptionala.”, a declarat frumoasa Raluka.

Hitul “Never Give Up”, ce se asculta deja la toate posturile de radio, este cel de-al patrulea single din cariera solo a Ralukai, dupa “Surrender my love”, “Out of your business” si “All for you”.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *