Raluca Zenga și-a lansat primul volum de poezii la Castelul din Inima Capitalei!
2017-06-28 15:19:12

Dragostea 3D este primul volum de poezii scris de sotia lui Walter Zenga! Autoarea sfideaza limitele imaginatiei si face marturisiri senzuale, pline de erotism!

În decorul de poveste al Le Château – Castelului din Inima Capitalei, Raluca Zenga și-a lansat, ieri, primul volum de poezii din carieră: “Dragostea 3D”, o carte dedicată soțului ei, binecunoscutul Walter Zenga.

Evenimentul s-a desfășurat sub forma unui afternoon tea autentic, o întâlnire informală cu prietenii și cunoscuții familiei Zenga, care au ținut să le fie alături în acest moment plin de emoție. Raluca Zenga a povestit despre felul în care evoluează relația ei cu Walter, despre cum se înțeleg după 14 ani de relație, cum s-au reinventat și se surprind în fiecare zi, pentru a menține vie flacăra pasiunii.

În paginile cărții, Raluca Zenga face mărturisiri senzuale și sfidează limitele imaginației comune, mare parte dintre poezii fiind scrise în timpul șederii lor din Dubai. Soțul său, Walter, i-a fost alături în fiecare moment al lansării, declarând permanent că o susține în drumul artistic pe care a pornit, fiind convins că este foarte talentată. Walter a declarat, mai în glumă, mai în serios, că ar trebui să se apuce și el de scris astfel de poezii, mai ales că are foarte multă imaginație în acest sens.

“Doresc să mulțumesc domnului Costel Postolache, de la Editura Integral, pentru că a văzut în volumul meu de poezii un debut intrigant, demn de colecția “Himera”! Sunt fericită că am avut ocazia să-mi fac lansarea oficială a cărții “Dragostea 3D” așa cum mi-am imaginat, într-o loc de vis, un adevarat Castel din inima Capitalei – Le Château. M-am simțit extraordinar aici, înconjurată de prieteni! Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au fost prezenți la lansare și, în mod special, soțului meu pentru inspirație!”, spune Raluca Zenga, care a anunțat că pregătește noi surprize literare în perioada următoare. Tatăl autoarei, medicul Emil Rebedea, este responsabil de ilustrațiile din carte, desenul fiind o pasiune a acestuia.

Evenimentul de lansare al volumului “Dragostea 3D” s-a încheiat cu o sesiune de autografe și un ceai răcoritor pe terasa Le Château, printre interviuri și declarații pline de pasiune date de cei doi soți, care au venit la eveniment alaturi de cei doi copii ai lor, Samira si Walter Jr.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu drag să-mi spuneți impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *