RalFlo ft. Alexandra Crisan - Tata, Mama
2018-12-13 22:16:12

RalFlo şi Alexandra Crisan este cea mai recenta colaborare a artistilor pentru single-ul – „Tata, Mama” – o piesa cu un mesaj puternic, de suflet ce te va face să dai play piesei iar și iar.

Ralflo s-a bucurat de un super succes alaturi de baietii de la Alb Negru in 2012, cand au lansat impreuna Mi-e sete de tine. Dupa aceea a avut mai multe colaborari cu Hevito, Kamara, Andreea Balan sau Simona Nae, iar in 2015 canta tot alaturi de Alb Negru Love, Love.

Pentru ca nu si-a cunoscut niciodata tatal, RalFlo a canta cu o mare emotie in glas cel mai recent single si dedica aceasta piesa tuturor celor care isi iubesc parintii si poate sufera ca nu si-au cunoscut mama sau tatal.

„In aceasta piesa este vorba de mama si de tata, de parinti, practic povestea mea de viata. Eu nu mi-am cunoscut tatal niciodata si m-am gandit sa fac o piesa legata de familie, de parinti, pentru ca familia e lucrul cel mai important pe care il avem in viata. Am lucrat cu Kamara si i-am spus exact ce am vrut. El mi-a scris versurile in limba romana. Este o dedicatie pentru toti cei care nu si-au cunoscut parintii si pentru cei care si i-au pierdut. E o piesa de suflet!”, declara Ralflo.

Alexandra Crisan este cunoscuta publicului larg în urma participării sale la talent show-ul X Factor, unde a ajuns pana in finala, dar si in urma show-ul fenomen „The Four”, din aceasta primavara, unde a fost, de asemenea, finalista.

Au trecut mai bine de trei ani de la succesul pe care l-a avut cu piesa „Minte-ma Frumos”, ce s-a bucurat de mii de căutări pe Shazam și a fost difuzată pe multiple radiouri și posturi TV. Apoi, a urmat colaborarea cu Cornel Ilie pentru piesa „Razboi pe camp deschis”, lansata anul trecut. Acum, Alexandra Crisan a decis să-și schimbe direcția muzicală odată cu cel mai recent single “Alerg” și să se reinventeze, intr-o noua formula alaturi de band-ul ei.

„Piesa Tata, Mama e o piesa care imi face pielea de gaina, ma face sa ma gandesc la familia mea, la cat de mult imi lipsesc parintii. Sunt departe de mama de mulți ani, ne vedem destul de rar datorita distantei si a lipsei timpului, iar pe tatal meu l-am pierdut când aveam 13 ani si stiu ce inseamna durerea lasata de lipsa celor dragi.”, a mentionat Alexandra Crisan.

Dincolo de aceasta colaborare, atat pe Alexandra Crisan, cat si pe Ralflo, ii leaga o prietenie de cativa ani. Ei s-au cunoscut in aceeași perioada in care Alexandra l-a intalnit pe Musty, cei doi fiind, de asemenea, prieteni. Cand au ascultat piesa lui Ralflo, cei doi au rezonat imediat si au simțit emoția pe care o reda o perfect single-ul Tata, Mama!

Piesa insotita de lyrics video a feat-ului Ralflo si Alexandra Crisan este lansata in colaborare cu casa de discuri Sprint Music.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *