Radio Killer - It Hurts Like Hell (lyric video)
2015-01-23 14:08:13

Radio Killer revine în atenția publicului cu un nou single, “It hurts like hell”, piesă ce a fost creată în studiourile HaHaHa Production și produsă în colaborare cu Roton Music.

Compusă de Șerban Cazan și Smiley (Andrei Maria), “It hurts like hell” va fi inclusă pe albumul pe care Radio Killer urmează să îl lanseze anul acesta, album care va conține cele mai apreciate piese ale proiectului încă de la lansarea sa din 2009.

Radio Killer este primul proiect de muzică electronică din România care a fost inclus în playlist-ul BBC Radio One cu piesa “Lonely Heart”. Pentru Lee Heart și Paul Damixie, Radio Killer înseamnă muzică, bucurie, pasiune, libertatea de a fi ei înșiși. Trăiesc prin muzica pe care o fac și asta se vede de fiecare dată când urcă pe scenă sau lansează o nouă piesă.

“It hurts like hell este o poveste despre suferință, acceptare și evoluție. Nu toate iubirile sunt eterne. Uneori trebuie să pui punct și să o iei de la capăt. Cel mai greu este să faci față durerii și amintirilor. Orice sfârșit, însă, înseamnă și un nou început. Timpul estompează suferința și o transformă în speranță, așa cum orice dezamăgire te ridică și te face mai puternic”, spune Lee Heart, solista Radio Killer.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *