R3HAB lansează "Creep", alături de GATTÜSO
2020-08-22 17:29:21

După ce a cucerit piața din România cu remake-ul piesei “All Around the World” (La La La), R3HAB, faimosul producător olandez, revine cu un nou single, în colaborare cu GATTÜSO. Cei doi și-au unit forțele și împreună au lansat “Creep”, un cover oficial al nemuritorului single semnat Radiohead.

Remake-ul este un cross over comercial, care combină cu succes notele sensibile ale liniei melodice cu sound-ul house. Contrastul dintre aceste două elemente face din “Creep” o piesă care poate fi ascultată cu plăcere, atât într-un club sau la un festival, cât și acasă.

Odată cu lansarea single-ului, cei doi producători au avut parte și de o premieră: au intrat pentru prima dată în cariera lor, în faimosul playlist Spotify Mint, unde, în prima săptămână de la lansare, piesa a fost ascultată de peste 1,5 milioane de ori. Până în momentul de față, “Creep” a strâns peste 35 de milioane de stream-uri pe Spotify.

DJ-ul Fadil El Ghoul (R3HAB) este unul dintre cei mai apreciați DJ olandezi, stilul său fiind unul inconfundabil. De-a lungul timpului, a lansat single-uri aflate în topurile din întreaga lume și remixuri pentru artiști precum Rihanna, Calvin Harris și Lady Gaga, a avut turnee internaționale importante și face parte din topul realizat de DJ Mag.

GATTÜSO, pe numele său real Reem Taoz, este un DJ și producător israelian, care locuiește la New York. Îndrăgostit de muzica electronică, acesta și-a făcut rapid un nume în domeniu, reușind să fie apreciat în întreaga lume.

R3HAB nu este la prima colaborare cu GATTÜSO, acesta din urmă având la activ două remixuri pentru piesele “Lullaby” și “Flames”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *