R3HAB încheie anul 2020 cu un single plin de semnificații, Ones you miss
2020-12-19 20:48:51

2020 a fost un an plin de neprevăzut și provocări, în care artiștii le-au simțit lipsa fanilor și a interacțiunii directe cu ei. R3HAB a decis să încheie acest an cu un nou single, Ones you miss, și să trimită astfel un mesaj de optimism în preajma sărbătorilor de iarnă. Cu un touch de pian și o linie ușoară de bas, piesa este una emoționantă, dar în același timp energică, fiind dedicată tuturor celor care ne fac viața mai frumoasă.

În ciuda pandemiei, R3HAB a lansat anul acesta mai multe piese pline de semnificații, cum ar fi One more dance, feat. Alida; Am I the only one, feat. Astrid S și HRVY; Family values, feat, Nina Nesbitt; Good example, feat. Andy Grammer.

La finalul anului, facem o retrospectivă și ne sărbătorim reușitele, dar momentele care înseamnă cel mai mult pentru mine sunt cele cu familia, prietenii și fanii mei. Îmi doresc ca prin această piesă să-i anunț pe toți cei pe care-i iubesc că abia aștept să fim împreună din nou”, a spus R3HAB.

DJ-ul și producătorul de origine olandezo-marconă R3HAB, Fadi El Ghoul, și-a construit drumul prin muzica dance în ultimul deceniu. De la remixul său remarcabil pentru piesa Give me everything – Afrojack & Pitbull & Ne Yo, până la imnurile sale dance, precum All around the world (La La La) și Lullaby, care a strâns pentru 600 de milioane de streamuri, și la colaborările cu ZAYN, Andy Grammer, Sofia Carson, Timmy Trumpet și muți alții, R3HAB a demonstrat că este unul dintre cei mai talentați și vizionari artiști din industrie. În 2016, și-a fondat label-ul CYB3RPVNK, care a trecut de un milion de streamuri în catalogul său în primii doi ani de la lansare. R3HAB continuă să se dezvolte și își diversifică sound-ul lucrând cu diferiți artiști din întreaga lume, experimentând diverse genuri, de la hip-hop la pop, în toate colaborările sale. Acesta își continuă călătoria în muzică și se folosește în permanență de talentul său artistic înnăscut și de atitudinea inovatoare. De curând, R3HAB a urcat în clasamentul DJ Mag Top 100, cel mai important clasament de profil din lume, și ocupă locul 13 în topul celor mai apreciați și ascultați DJi din lume.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *