Pyroblast lansează clipul piesei „invită-Mă la dans"
2019-10-31 16:16:25

Pyroblast înseamnă multă energie pusă în scenă de Robe (voce), Mihai (chitară), Petru (bass), Bodo (tobe), artiști Global Records. Primul lor clip a adus laolaltă mai multe elemente vizuale, decorative, dar și stări care redau perfect modul în care trăiesc și simt cei patru băieți: un televizor vechi, dans, zâmbete și multă distracție pe platoul de filmare.

Robe a povestit: „Ne-am distrat. Noi de fapt ne simțim bine oriunde mergem. Când suntem toți patru într-un loc, ne distrăm indiferent de situație. A fost și obositor, fiind prima noastră experiență de genul acesta, dar am învățat multe. ”

De la filmări, nu au lipsit momentele amuzante. „Am avut un cadru cu un televizor vechi într-o casă a unei doamne în vârstă și când i-am explicat că urmează să filmăm ceva, ne-a spus: <>. A fost amuzantă și ne-a dat tuturor energia necesară să terminăm filmarea”, au povestit băieții.
Filmările au durat 12 ore și, în ciuda oboselii, pentru cei de la Pyroblast experiența a fost una cât se poate de specială: „Într-un fel, abia așteptam să ajungem acasă să dormim, pentru că eram extenuați, dar, pe de altă parte, am fi stat toată ziua acolo să filmăm și să ne distrăm cu oamenii cu care am lucrat”, a povestit Robe.

Piesa „invită-Mă la dans” este inspirată din viața lui Robe: „Vorbesc despre un sentiment pe care sunt sigur că foarte mulți oameni îl simt și mă bucur că am reușit să scriu o piesă despre asta: momentul când îți place de cineva doar pentru că nu te place. Mi-a plăcut de o fată foarte mult, dar ei nu i-a plăcut de mine, ba chiar se comporta urât. Mi-am dat seama că îmi plăcea de ea doar pentru că mă făcea să mă simt prost, iar când am realizat cât de tâmpit e sentimentul, am scris o piesă despre asta.”.

Trupa Pyroblast pregătește și un album cu un concept foarte intim: aproape fiecare piesă este despre o fată, iar inițiala numelui fetei despre care e piesa e scrisă în titlu cu literă mare. Melodia „invită-Mă la dans” este inspirată de o fată al cărei nume începe cu M.

Trupa a luat naștere în urmă cu patru ani, fiind activă în mediul underground al muzicii metal din România. Numele „Pyroblast” reprezintă o explozie de foc, de energie. „Am stat mult să îl căutăm și l-am ales din mai multe nume de abilități magice dintr-un joc video. Cred că focul e cuvântul care ne descrie cel mai bine, explozia e rezultatul. Așa am ales Pyroblast”, au povestit membrii trupei.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *